Un culte satànic al tràiler de BAPHOMET, amb Dani Filth de la banda de metall extrem Cradle of Filth

Ja disponible el pòster i tràiler oficial de la pel·lícula de terror satànic Baphomet, escrita i dirigida per Matthan Harris (German Angst).


Dani Filth, cantant de la banda de metall extrem Cradle of Filth, s'introdueix al cinema de terror com a actor en Baphomet. El primer tràiler de la pel·lícula ha estat llançat i el que vam presenciar és una interessant barreja entre el satànic, sobrenatural i físic.

Matthan Harris escriu i dirigeix ​​la pel·lícula, el mateix que va participar en l'antologia de German Angst llançada a Espanya a través del segell Redrum (Tema) en DVD. Per ara Baphomet s'estrena directament a Digital i Blu-ray el 8 de juny a través de Cleopatra Entertainment (EUA).

La pel·lícula se centra en la família Richardson, que celebra l'embaràs de la seva filla de 28 anys. La celebració s'interromp quan un membre d'un culte satànic, Aksel Brandr, els fa una visita inesperada. Aksel, en nom del líder del culte Henrik Brandr, ofereix pagar a la família una gran suma per la propietat de la seva terra a Califòrnia. Jacob Richardson, el pare, rebutja l'oferta a causa de l'inavaluable valor sentimental de la seva llar. Henrik i el seu culte, disgustats, comencen a llançar devastadores malediccions sobre els Richardson, tractant d'expulsar-los de la seva terra, fins i tot si això significa assassinar-los. Després de patir tragèdies inexplicables, els Richardson busquen l'ajuda de Marybeth, una sacerdotessa bruixa blanca. Aviat descobreixen un terrible secret sobre la seva llar, revelant per què és tan valuós per al culte. S'adonen que han de protegir la seva propietat del culte sigui com sigui, i es produeix una violenta batalla entre el bé i el mal.

A més de Dani Filth, el repartiment inclou a Nick Principe (Laid to Rest), Giovanni Lombardo Radice (Cannibal Ferox), Colin Ward (Mank), Matthan Harris (German Angst), Charlotte Bjornbak (Captive), i Stephen Brodie (Puppet Master -remake).

Pòster i tràiler oficial de Baphomet:  





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris