'Uzumaki': Junji Ito revela nous detalls de la minisèrie anime que serà estrenada a Toonami

Junji Ito assegura que Hiroshi Nagashima s'està esforçant per aportar realisme a l'animació i el mateix to terrorífic que té el seu Uzumaki. A més, la minisèrie serà en blanc i negre, "pel que fa a l'original".


Tal com us expliquem fa uns mesos, el manga Uzumaki de Junji Ito serà adaptat a l'anime a través d'una minisèrie de quatre episodis. L'adaptació anirà a càrrec del japonès Hiroshi Nagashima (Mushi-Shi) i serà una producció del prestigiós estudi d'animació Production I.G (Ghost in the Shell).

També es va confirmar que Colin Stetson (Hereditary) s'encarregarà de dissenyar la música d'Uzumaki.

A més, es va revelar que aquesta adaptació a l'anime d'Uzumaki serà estrenada a Toonami (una extensió de l'empresa Adult Swim, antiga Cartoon Network).

Doncs bé, recentment la plataforma Crunchyroll ha compartit a través de Twitter una interessant entrevista realitzada al dibuixant del manga original, a Junji Ito, on destaca un parell de dades interessants. D'una banda, assegura que la minisèrie d'animació Uzumaki serà en blanc i negre, pel que fa a l'original. També comenta que el director Hiroshi Nagashima s'està esforçant a aportar realisme a l'animació i el mateix to terrorífic que té el seu Uzumaki, i per això Junji Ito va lluitar al manga, segons explica l'autor a l'entrevista.


En altres paraules, Junji Ito està supervisant el treball de Hiroshi Nagashima, i les intencions de Production I.G és aconseguir fidelitat al to del manga original. A continuació podeu veure l'entrevista:




Uzumaki és un manga de terror escrit i dibuixat per Junji Ito i que va ser publicat entre 1998 i 1999 a la revista seinen Big Comic Spirits, de l'editorial Shogakukan.

La història se centra en els habitants de la petita ciutat japonesa de Kurouzu que sembla estar maleïda pels esdeveniments sobrenaturals que envolten les espirals. Kirie Goshiwa, que viu al poble, experimenta juntament amb la resta la sèrie de successos estranys, els quals d'alguna manera tenen relació amb la simple figura de l'espiral.

Moltes persones s'obsessionen o es posen paranoiques per les formes en espiral, cosa que dóna com a resultat diverses morts horribles. Al final, la ciutat queda aïllada de la resta del món, cosa que porta als esdeveniments apocalíptics i la revelació del secret ocult sota el llac al centre de la ciutat.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris