Wes Craig, dibuixant de "Classe Letal", convidat del 37 Còmic Barcelona

Wes Craig visitarà el 37 Còmic Barcelona per parlar-nos de Classe Letal i la resta de la seva obra. Serà entre el 5 i el 7 d'abril.


El degoteig de convidats per al 37 Còmic Barcelona cada cop es fa més intens. Recentment s'acaba de confirmar que l'autor Wes Craig serà un dels autors que visitaran l'esdeveniment que se celebrarà entre el 5 i el 7 d'abril d'aquest any. Craig és dibuixant i cocreador de Classe Letal, l'exitós còmic de Rick Remender que ha fet el salt a la petita pantalla (Syfy) en una producció d'Anthony i Joe Russo.

Aquests dies del 37 Còmic Barcelona els seguidors de Craig tindran l'oportunitat de conèixer el dibuixant i aconseguir una dedicatòria seva. La seva visita serà gràcies a la col·laboració de Norma Còmics amb Ficomic, i és precisament Norma Còmics qui ha publicat fins ara set toms recopilatoris de Classe Letal.

Classe Letal és una obra que endinsa l'espectador en un viatge intens i violent a la subcultura dels anys vuitanta. Hi coneixerem Marcus López, un jove indigent i orfe que accedeix com a alumne a l'Escola Kings Dominion d'Arts Letals, un lloc clandestí i brutal on els reis del crim mundial manen els seus fills per formar-los com a experts assassins. En un lloc on l'assassinat és una assignatura, la supervivència esdevé una necessitat.

Wes Craig treballa professionalment en el món del còmic des del 2004, en els seus primers treballs per a DC i Marvel Comics va col·laborar en algunes de les seves capçaleres clàssiques, com Batman, T.H.U.N.D.E.R. Agents o Guardians de la Galàxia. És també el principal responsable de la sèrie en línia Black Hand Comics i guionista de The Gravediggers Union, totes dues publicades per Image Comics. El 2014, en aquesta mateixa companyia, Craig uniria esforços amb el guionista Rick Remender i el colorista Lee Loughridge per donar a llum l'aplaudida Classe Letal.

Wes Craig visitarà el 37 Còmic Barcelona per parlar-nos de Classe Letal i la resta de la seva obra. No et perdis aquesta magnífica oportunitat per conèixer-lo de prop. 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris