ARCHIVO 81: Tràiler de la nova sèrie de terror produïda per James Wan

El creador de Saw i Malignant ha coproduït aquest thriller sobrenatural que s'estrena a Netflix el 14 de gener.


Netflix ha publicat el tràiler oficial de la nova sèrie de terror Archivo 81, produïda per James Wan (Saw). Aquest serial inclou escenes de “metratge trobat” i aquí és on sembla que es desenvolupen la major part dels ensurts. L'estrena a Netflix és el 14 de gener a tot el món.


Archivo 81 segueix un arxiver anomenat Dan (Mamoudou Athie) que es dedica a restaurar una col·lecció de cintes de vídeo danyades del 1994. Aquestes cintes les va gravar una tal Melody Pendras (Dina Shihabi), i mentre les veu l'arxiver s'endinsa en la investigació de Melody sobre un culte perillós establert a l'edifici d'apartaments Visser.


Segons Netflix la sèrie avançarà a través de dues línies temporals. Mentre que Dan es veu lentament obsessionat per descobrir què va passar amb Melody, l'espectador també segueix les investigacions de Melody. Ara bé, quan els dos personatges acaben formant una connexió misteriosa, Dan està convençut que pot salvar a Melody del final terrorífic que va conèixer fa vint-i-cinc anys...


Alerta amb el tràiler d'Archivo 81, perquè està ple d'espants! Més enllà d'això, el tràiler ens remet als orígens cinematogràfics de James Wan amb el seu debut a Saw, amb aquells vídeos on apareixia Jigsaw per a explicar les regles dels seus jocs macabres, així com una investigació policial. A Archivo 81 sembla que es torna a aquesta vella idea.


Aquest thriller sobrenatural és una producció de Rebecca Sonnenshine (The Boys), James Wan i Michael Clear d'Atomic Monster (The Conjuring, Malignant), Rebecca Thomas (Stranger Things), Antoine Douaihy i Paul Harris Boardman (Deliver Us from Evil).

   


Font: Netflix

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris