Christina Ricci planta cara al terror al tràiler de 'MONSTRUOUS'

La nova pel·lícula de Chris Sivertson barreja els fantasmes amb els traumes de la violència masclista.


S'ha fet pública la pel·lícula inaugural del FrightFest Glasgow, la que és la segona casa d'un dels festivals de cinema fantàstic més importants del món. El festival se celebra entre els dies 10 i 12 de març i es podran veure dotze produccions.


El film inaugural és 'Monstrous', un film de terror sobrenatural protagonitzat per Christina Ricci. L'anunci de la seva presentació mundial en aquest festival ha servit també per a publicar un terrorífic tràiler de la pel·lícula:



La pel·lícula ha estat dirigida per Chris Sivertson, director de 'The Lost' i 'All Cheerleaders Die'. Aquest cineasta nord-americà va estudiar a la mateixa escola de cinema que l'aclamat Lucky McKee (The Woman), i de fet, tots junts, van dirigir la citada 'All Cheerleaders Die'.


Sinopsi: Laura (Christina Ricci) decideix fugir del seu marit junt amb el seu fill Cody, de set anys. Però al seu nou, idíl·lic i remot santuari, descobreixen que tenen un altre monstre més gran i més terrorífic amb el qual tractar... un que posarà a prova els seus problemes de salut mental fins al límit.


El repartiment de 'Monstrous' el completa Santino Barnard i Colleen Camp.


Si bé el Frightfest Glasgow queda lluny de casa nostra criem que parar-li atenció ens serveix als fans del gènere com a termòmetre de les produccions que podrem gaudir aquest 2022.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris