La nova 'Resident Evil' no tindrà connexió amb la saga protagonitzada per Milla Jovovich

Johannes Roberts ha deixat clar que Resident Evil: Welcome to Raccoon City no tindrà relació amb la saga anterior de pel·lícules: "No estem fent un remake. Anem en una direcció completament diferent".


El director de A 47 metresLos Extraños: Cacería Nocturna, Johannes Roberts, és el director de reboot de Resident Evil que s'estrenarà a cinemes el 9 de setembre de 2021. Es titula Resident Evil: Welcome to Raccoon City, i segons el director la pel·lícula no tindrà relació amb la saga protagonitzada per Milla Jovovich.

Així de clar ho ha deixat Roberts en declaracions per a Dread Central en el marc del festival SXSW d'Austin. Diu: "Òbviament, existeix la saga de Resident Evil [pel·lícules] i aquesta nova pel·lícula no té res a veure amb això. És una història d'origen completament separada basada en les arrels dels jocs i del món del terror... No estem fent un remake. Anem en una adreça completament diferent".

Roberts va citar John Carpenter com a gran inspiració per a la seva adaptació de Resident Evil. Diu: "Sóc un gran fan de John Carpenter. La manera com compta aquestes pel·lícules de setge claustrofòbic. He pres pel·lícules com Assalt a la comissaria del districte 13 i La Niebla com a referents, en què un grup dispar de personatges s'uneixen sota setge."

Constantin Films produeix Resident Evil: Welcome to Raccoon City, i ja va anunciar des del principi que aquest reboot seria més fidel als videojocs de Capcom que les pel·lícules dirigides per Paul W.S. Anderson. L'argument encara no s'ha concretat, però es diu que estarà situada a Raccon City en una nit del 1998.

Johannes Roberts (A 47 metres) dirigeix ​​i escriu la pel·lícula. Robert Kuzler, James Harris i Hartley Gorenstein en són els productors.

El repartiment va ser confirmat fa un temps. El protagonisme recau aquesta vegada a Kaya Scoledario (Crawl), que interpreta el paper de Claire Redfield. També hi haurà Hannah John-Kamen (Ant-Man) com Jill Valentine, Robbie Amell (Upload) com Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella Academy) com Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland 2) com Leon S. Kennedy, i Neal McDonough (Yellowstone) com William Birkin.

Sony Pictures Releasing estrenarà a sales de cinema espanyoles el reinici de Resident Evil. Manca concretar que ho faci el 9 de setembre de 2021 o posteriorment.

Val a dir que Variety va informar que aquest imminent reboot seria el primer d'una saga de 6 pel·lícules.

Constantin Films és la mateixa productora que va produir les 6 pel·lícules de Resident Evil dirigides per Paul W.S. Anderson, i que van ser protagonitzades per Milla Jovovich al paper d'Alice.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris