'BAD GIRL BOOGEY': La directora transgènere Alice Maio Mackay prepara un "slasher queer"

La directora de només disset anys vol convertir l'slasher "en una al·legoria poderosa i ressonant per a les lluites de la comunitat LGTBIQ+".


Fa tan sols uns mesos que la jove directora transgènere Alice Maio Mackay va presentar el seu debut al cinema titulat 'So Vam' al Salem Horror Fest, amb el que va guanyar un premi. I sense perdre temps, just ara acaba d'anunciar que prepara un nou film de terror.


'So Vam' és uns vampirs queers que parla sobre la majoria d'edat. El que serà el seu nou film de la directora també tindrà un rerefons amb missatge pel col·lectiu LGTBIQ+, a través d'un argument que considera “slasher queer”. Es titula 'Bad Girl Boogey', i els detalls del projecte els explica en una campanya de recollida de fons que just acaba d'iniciar.


Segons la pàgina aquest és l'argument:


Fa temps en un dia de Halloween, la sang va ser vessada pel portador d'una màscara maleïda amb màgia negra i fanatisme. Setze anys més tard, quan el millor amic de l'Àngel és assassinat per un assassí amb la mateixa màscara, ha de superar les seves pors i trobar l'assassí emmascarat abans que mati a tots els que estima.


La pel·lícula comptarà amb la veu en off de Bill Moseley, qui ha participat en films com 'Els Renegats del Diable' o '31' de Rob Zombie.


Alice Maio Mackay descriu 'Bad Girl Boogey' com un slasher que trenca amb la mirada habitualment conservadora en qüestions de gènere que té aquest subgènere. Diu:


A BAD GIRL BOOGEY estem traient l'slasher de la mentalitat reaganiana dels anys 80, del càstig i la violència, i convertint-lo en una al·legoria poderosa i ressonant per a les lluites de la comunitat LGTBIQ+ i tots aquells que són odiats i marginats. El nostre assassí és l'odi animat per la ideologia tòxica, i la nostra "final girl" ha de vèncer no només a l'assassí, sinó a la mentalitat que l'alimenta.


Benjamin Pahl Robinson (So Vam) ha escrit el guió, i el director de fotografia i muntador serà Aaron Shuppan, qui porta a l'ofici més de quinze anys d'experiència.


La directora del Salem Horror Fest, Kay Lynch, apadrina la producció i figura com a productora executiva.


Alice Maio Mackay té tan sols 17 anys.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris