Tràiler subtitulat de "NOPE" de Jordan Peele

El director de Get Out i Us torna als cinemes aquest estiu amb un nou film de terror.


Ja podeu veure el tràiler de "Nope", l'esperada nova pel·lícula del director Jordan Peele que arribarà a sales de cinema aquest estiu. El tràiler oficial l'ha publicat Universal Pictures coincidint amb l'esdeveniment esportiu més important de l'any com és la Superbowl.


I fins i tot ara que el tràiler s'ha fet públic, l'argument de la pel·lícula continua sent força indeterminat. El que se sap és que dos residents de l'interior de Califòrnia fan un descobriment tan insòlit com aterridor... Les imatges del tràiler no ajuden a entendre gaire bé per on anirà la història, però sembla que un núvol amb una espècie de cua il·luminada portarà l'horror a la regió.


Jordan Peele torna a treballar amb el guanyador d'un Oscar Daniel Kaluuya (Get Out), a més de sumar Keke Palmer (Alice) i Steven Yeun (Minari).


Aquest és el tercer llargmetratge de Jordan Peele després de "Get Out" i "Us". La seva empresa Monkeypaw Productions produeix el film, i executa el projecte Ian Cooper (Us, Candyman).


Universal Pictures estrenarà la pel·lícula sota el títol espanyol “¡Nop!” el 22 de juliol de 2022.Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris