TrĂ iler subtitulat de "NOPE" de Jordan Peele

El director de Get Out i Us torna als cinemes aquest estiu amb un nou film de terror.


Ja podeu veure el trĂ iler de "Nope", l'esperada nova pel·lĂ­cula del director Jordan Peele que arribarĂ  a sales de cinema aquest estiu. El trĂ iler oficial l'ha publicat Universal Pictures coincidint amb l'esdeveniment esportiu mĂ©s important de l'any com Ă©s la Superbowl.


I fins i tot ara que el trĂ iler s'ha fet pĂºblic, l'argument de la pel·lĂ­cula continua sent força indeterminat. El que se sap Ă©s que dos residents de l'interior de CalifĂ²rnia fan un descobriment tan insĂ²lit com aterridor... Les imatges del trĂ iler no ajuden a entendre gaire bĂ© per on anirĂ  la histĂ²ria, perĂ² sembla que un nĂºvol amb una espècie de cua il·luminada portarĂ  l'horror a la regiĂ³.


Jordan Peele torna a treballar amb el guanyador d'un Oscar Daniel Kaluuya (Get Out), a més de sumar Keke Palmer (Alice) i Steven Yeun (Minari).


Aquest és el tercer llargmetratge de Jordan Peele després de "Get Out" i "Us". La seva empresa Monkeypaw Productions produeix el film, i executa el projecte Ian Cooper (Us, Candyman).


Universal Pictures estrenarĂ  la pel·lĂ­cula sota el tĂ­tol espanyol “¡Nop!” el 22 de juliol de 2022.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris