Una agressió sexual monstruosa a 'TAKE BACK THE NIGHT'

Emma Fitzpatrick protagonitza aquesta pel·lícula de terror que aborda la terrible realitat de les agressions sexuals.


Una dona és agredida sexualment mentre gaudia d'una nit de festa amb els amics. L'endemà dels fets, un cop pren consciència del succés, l'únic que té clar és que l'agressor no era humà. Aquesta afirmació no li juga a favor en la seva credibilitat davant dels seus amics, la policia i del sistema judicial, i més quan la jove acumula en el seu passat un preocupant historial de consum de drogues i malalties mentals.


'Take Back The Night' és el títol de la pel·lícula que explica aquesta història. En ella, la falta de credibilitat de la víctima d'una agressió sexual pren un gir monstruós cap al gènere fantàstic, un periple sovint massa real.


El film ha sigut dirigit per Gia Elliot, i coescrit per ella juntament amb Emma Fitzpatrick. Aquest és el tràiler oficial del film compartit per Dark Sky Films:



A més d'escriure el guió, Emma Fitzpatrick també interpreta la Jane, protagonista de la pel·lícula. També hi són les actrius Angela Gulner, Jennifer Lafleur, Sibongile Mlambo, Kati Sharp, Natalie D'Amico, i també Corina Kinnear interpretant el monstre. Com es pot apreciar, és un repartiment principalment femení.


Emma Fitzpatrick és una de les actrius protagonistes de l'esperada 'The Collector 3', a més de l'anterior 'The Collection'. També se l'ha vist a 'Bloodsucking Bastards' i 'In Time'.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris