Nou tràiler de 'DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO'

Son Gohan i Cor Petit alliberen tot el seu poder al nou tràiler de Super Hero, la nova pel·lícula de 'Bola de Drac' que arribarà a cinemes japonesos el 22 d'abril.


La web oficial de la pel·lícula 'Dragon Ball Super: Super Hero' ha publicat un nou tràiler aquest dimecres, en el que es veuen els personatges Son Gohan i Cor Petit completament enfurismats i amb un nou poder desencadenat. A més, també s'ha fet públic un nou pòster.


La nova pel·lícula de Bola de Drac s'estrena a cinemes japonesos el 22 d'abril, i aquestes darreres setmanes està ultimant la seva promoció. Aquest és el nou tràiler:




Com es pot apreciar, a diferència dels films anteriors de la franquícia, la producció ha sigut en CGI. Aquest canvi visual ja el va anunciar el creador de Bola de Drac, Akira Toriyama, a través d'un comunicat que va publicar a la web oficial de la pel·lícula fa uns mesos.


'Dragon Ball Super: Super Hero' torna a posar en escena a l'Exèrcit de la Cinta Vermella, i centrarà la seva història en la transformació a Súper Guerrer del fill de Goku, en Son Gohan. El seu entrenador Cor Petit també tindrà un paper destacat.


Goku i Vegeta seran presents a la pel·lícula, així com el rival del film anterior, en Broly. També han sigut confirmats Krilin, Bulma, Dende, Son Goten, Trunks, A18, Karin, Yajirobai, Bills i Whis.


El rival de torn serà Gamma 1 i Gamma 2, dos androides creats per l'Exèrcit de la Cinta Vermella. Hi haurà algun altre enemic més que encara no coneixem? Androide 21? Estarem atents a les novetats.


Akira Toriyama ha escrit el guió de 'Dragon Ball Super: Super Hero' i ha dissenyat els personatges. Segons la informació difosa per la productora del film, Toei Animation, la pel·lícula va iniciar a producció el 2018, abans d'estrenar als cinemes 'Bola de Drac Super: Broly'. Es marca com a objectiu explicar "una història a gran escala" i fins i tot "reescriure Bola de Drac", tal com es llegeix a la web oficial. Ho descobrirem aviat.


Tetsuro Kodama és el director de la pel·lícula, i Naoki Satō el compositor de la música. Chikashi Kubota és el director d'animació i Jae Hoon Jung és el director de CGI.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris