Nominats als Premis 40 Còmic Barcelona

Ja podeu consultar el llistat d'obres i autors nominats als premis del 40 Còmic Barcelona a la web oficial de l'esdeveniment.



Aquesta gala de premis té com a objectiu la promoció i el reconeixement d'autors i autores de l'Estat espanyol, a més de donar suport a la tasca de les editorials que han apostat per l'edició de les obres nominades. Els guardons pretenen reflectir, al mateix temps, la riquesa i diversitat del còmic que es publica a Espanya, sense oblidar als nostres joves talents i a l'escola del fanzine.


Aquests premis no tenen dotació econòmica. No obstant això, com a novetat d'enguany, s'obrirà una línia de beques sobre la qual s'informarà aviat, apuntalant la finalitat del Còmic Barcelona d'apostar pels nous valors, fomentar la lectura i l'economia del sector.


Les obres nominades van ser editades el 2021 a l'estat espanyol. Inicialment, es va fer un sistema de votació popular per a elaborar la llista de nominacions, que és el mateix sistema d'anteriors edicions. Posteriorment, un jurat amb el beneplàcit d'editorials i associacions lligades al sector del còmic prendrà la decisió final.


Aquestes han sigut les categories dels Premis:


  • Millor Obra d'Autor/Autora espanyol
  • Premi Miguel Gallardo a l'Autor/Autora Revelació
  • Millor Obra d'Autor/Autora Estrangera
  • Millor Còmic Infantil i Juvenil
  • Millor Fanzine
  • Gran Premi del Còmic Barcelona


A la web oficial del Còmic Barcelona trobareu les obres i autors/es nominades.


El divendres 6 de maig a les 12:00 se celebrarà la cerimònia d'entrega dels Premis 40 Còmic Barcelona.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris