Jennifer Tilly al llit i ben acompanyada, en el set de rodatge de 'CHUCKY' Temporada 2

La imatge remet a una escena de sexe i mort de la pel·lícula 'La Núvia de Chucky'.


La segona temporada de la sèrie Chucky segueix en producció sota la batuta del creador del ninot diabòlic, que és Don Mancini. La primera temporada va deixar un molt bon sabor de boca als fans, motiu pel qual es va confirmar immediatament que les trapelleries de Chucky continuarien en format de serial televisiu una temporada més.


Fa uns dies es va confirmar que l'actriu Fiona Douriff estaria a Chucky Temporada 2, a més de la ja confirmada Jennifer Tilly (1958). Ha sigut aquesta segona que a través el seu compte d'Instagram ha publicat una imatge del set de rodatge de la sèrie, que remet a una escena de la pel·lícula La núvia de Chucky (1998). Qui tingui memòria recordarà l'escena que Tiffany comet un dels assassinats més brutals del film, quan trenca amb una ampolla de cava un mirall situat en el sostre d'una habitació d'hotel, i cauen tots els vidres a sobre d'una parella que practica sexe. La imatge compartida és aquesta:



A la imatge es pot veure Jennifer Tilly amb el seu habitual escot impossible, acompanyada del director i guionista Don Mancini. També hi surten dues persones més i uns peus a la part esquerra que deuen ser tècnics del rodatge. Després de veure-la ens morim de ganes d'entendre el context de la imatge i de si guarda algun secret respecte a la trama d'aquesta segona temporada de la sèrie.


L'escena de La Núvia de Chucky en que Tiffany trenca un mirall i mata a una jove parella que practica sexe, és aquesta:



La Temporada 1 de Chucky va estrenar-se el gener de 2022 al canal Syfy. La segona temporada s'estrenarà a finals d'aquest mateix any als Estats Units, i falta encara confirmar quan ho farà a l'estat espanyol.


Sinopsi de la primera temporada:


Després que un ninot Good Guy apareix en un garatge, una idíl·lica ciutat nord-americana es veurà sumida al caos quan una sèrie d'horribles assassinats comencen a exposar les hipocresies i secrets de la ciutat.


Amb motiu de l'estrena de la sèrie Chucky vam entrevistar l'actriu Fiona Douriff (filla de la veu de Chucky, que és l'actor Brad Douriff) en la presentació de la sèrie durant el Festival de Sitges 2022. En ella vam conèixer de prop la connexió de l'actriu a la franquícia del ninot diabòlic.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris