Imatges del giallo "THAT'S A WRAP" amb Cerina Vincent, en el seu retorn al terror

La protagonista de Cavin Fever torna al gènere de terror amb un giallo/slasher dirigit per Marcel Walz.


Marcel Walz, Joe Knetter i Sarah French han fundat una nova productora anomenada Neon Noir que estarà especialitzada en gènere de terror. El seu primer projecte ja té títol, i es titula That's a Wrap.


Aquest és un giallo de terror francès protagonitzat per Cerina Vincent, donada a conèixer fa vint anys a la sèrie Power Ranger: La Galàxia Perduda (1999) interpretant el Power Ranger de color groc (anomenada Maya), i posteriorment als films de terror Cavin Fever (2002), Murder Set Pieces (2004) i Return to House on Haunted Hill (2007). Amb That's a Wrap Cerina Vincent torna al gènere del qual mai s'hauria d'haver allunyat.


L'argument se centra en Mason Maestro, qui acaba de dirigir la que considera la seva obra mestra, una pel·lícula titulada 'That's a Wrap'. El repartiment arriba a l'estudi emocionat per celebrar el que acaben de crear. Però no són els únics que hi han anat. Algú s'ha disfressat de Mistress, el psicòpata de la pel·lícula, i ha decidit fer real l'art del film posant en escena les seves pròpies escenes de matança. Un a un, el repartiment desapareix fins que es revela la veritable naturalesa de la vetllada.


Marcel Walz (Blind) és el director de la pel·lícula, adaptant un guió escrit per Joe Knetter (Blind) i Robert L. Lucas. El rodatge va finalitzar fa uns dies a l'estudi Wolfpack Studios de Burbank (California) i l'equip artístic ara treballa en la postproducció.


Walz ha comentat en declaracions a PromoteHorror el següent: “Estic molt emocionat de tenir un giallo slasher acolorit com a primera pel·lícula de la nostra productora NEON NOIR. Tots els implicats en aquest projecte van portar amor i talent i van fer que tot el procés de principi a fi fos quelcom especial. Sé que el públic veurà l'amor al producte final!


A més de Cerina Vincent, les actrius Monique T. Parent (Jurassic City), Sarah French (Blind) i Gigi Gustin (The Retaliators) participen com a actrius.


A continuació podeu veure altres imatges promocionals de la pel·lícula:





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris