Tràiler 'HALLOWEEN ENDS': Michael Myers contra Laurie Strode

La trilogia creada per David Gordon Green es tancarà aquesta tardor amb un final èpic.


Tot principi té un final, i la nova entrega de la saga Halloween apunta que ho serà. El seu títol ja és una declaració d'intencions, es titula Halloween Ends, i la proposició del film és tancar la saga amb un duel cos a cos entre l'assassí Michael Myers i Laurie Strode.


Halloween Ends és la tercera entrega de la trilogia dirigida per David Gordon Green, que va iniciar amb Halloween (2016) i va continuar amb Halloween Kills (2021), i que totes tres es contextualitzen quaranta anys després dels fets succeïts a Halloween (1978).


L'actriu Jamie Lee Curtis torna a ser la gran estrella a la citada trilogia com a “final girl”, i es preveu a Halloween Ends un duel mortal entre ella, amb el seu personatge de Laurie Strode, i el seu etern enemic Michael Myers. Aquest és l'argument:


Quatre anys després dels esdeveniments de Halloween Kills, Laurie viu amb la seva neta Allyson (Andi Matichak) i està acabant d'escriure les seves memòries. Michael Myers no s'ha vist des d'aleshores. Però quan un jove, Corey Cunningham (Rohan Campbell), és acusat d'haver matat un nen que cuidava, s'encén una cascada de violència i terror que obligarà a Laurie a enfrontar-se finalment al mal que no pot controlar, d'una vegada per totes...


La pel·lícula ja disposa del primer tràiler oficial i això promet ser dinamita pura! Les productores Blumhouse, Miramax i Rough House Pictures asseguren que tots els astres s'alinearan per a oferir un duel èpic:



Halloween Ends s'estrena a cinemes el 14 d'octubre als Estats Units. No hi ha data oficial a l'estat espanyol, però de la mateixa manera que va ocórrer amb Halloween i Halloween Kills, és molt probable que el Festival de Sitges (6-16 d'octubre) gaudeixi de la presentació mundial de la pel·lícula.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris