TINY CINEMA': Històries de terror per cercar respostes a les preguntes essencials de la vida

  

Imatge de 'Tiny Cinema'

Tyler Cornack dirigeix aquesta antologia d'històries que barreja la por, l'humor i la reflexió.

 

 

Les pel·lícules d’antologies de terror solen tenir unes històries que agraden més, i d’altres menys, i és aquesta capacitat a sorprendre les que solen atraure el públic. Quí no té una historia preferida a 'Creepshow'!? Avui us parlem d’una nova que arribarà aquesta setembre titulada 'Tiny Cinema'.

 

Dirigida per Tyler Cornack, director de 'Butt Boy', el aquesta comèdia de terror ja disposa de tràiler i pòster oficial. També argument, i és aquest:

 

La vida d'unes persones aparentment sense vincle veuen com les seves vides canviaran de manera increïble i per sempre. A mesura que la realitat es desvetlla, cada persona ha d'enfrontar desafiaments increïbles d'un multivers que cerca respostes a les preguntes essencials de la vida, la mort, l'amor i el destí del nostre futur.

 

Els protagonistes són molts, i per tant el repartiment també ho és. Parlem de noms com Tyler Rice, Philip Ursino, Sam Landers, Kristina Clifford, Shelby Dash, Austin Lewis, Olivia Herman, Matt Rubano, Kyle Lewis, Matt Rasku, i Kevin Michael Moran, a més del director Tyler Cornack que s'ha guardat un paper

 

'Tiny Cinema' arribarà en format digital el 6 de setembre i en Blu-ray el 11 d'octubre. Esperem que aquest fil  nord-americà creui l'Atlàntic i sigui visible d'una manera o altre al nostre país.

 


.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris