‘WINNIE THE POOH: BLOOD AND HONEY’: Tràiler oficial de la terrorífica revisió del clàssic infantil

Winnie i Piglet

Un slasher basat en els personatges de ficció creats per Alan Alexander Milne i EH Shepard.


Jagged Edge Productions ha compartit avui l’esperat tràiler oficial de ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, la macabrA revisió en carn i ossos del clàssic infantil que ha dirigit Rhys Frake-Waterfield. Per fi, veiem en acció a Pooh i Piglet en el que és un terrorífic slasher que promet molta sang i violència.


L’argument de la pel·lícula també s’ha explicat a través de Variety. En aquesta versió del relat original, Christopher Robin va a la universitat i abandona els seus vells amics, el que afavoreix que Pooh i Piglet abracin els seus monstres interns. A més, no tenen menjar, i la vida d’aquest duo sigui trist i difícil. Això serà el principi d’una espiral d’horror i violència.


També s’explica que a causa del seu aïllament dels humans, Pooh i Piglet han tornat al seu estat més salvatge, per tant, a les seves arrels animals: “són com un os i un porc viciosos que volen donar voltes i trobar preses”, diu el director Rhys Frake-Waterfield.


Els altres personatges de l’univers Winnie the Pooh són Tigger i Eeyore, però cap d’ells participa en la pel·lícula per problemes de drets d’autor. No obstant això, no es descarta que hi hagi alguna referencia a ells.


Les actrius Amber Doig-Thorne, Maria Taylor i Danielle Scott protagonitzen el film. També hi són Danielle Ronald, Bao Tieu, May Kelly, Natasha Tosini, Chris Cordell, a més de Craig David Dowsett interpretant l'osset Winnie.


'Winnie the Pooh: Blood and Honey' no és una pel·lícula amb llicència oficial, però pot utilitzar la marca “Winnie-the-Pooh”. El motiu és perquè les històries originals de Milne fa uns mesos van passar al domini públic. 

 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris