Essència als vuitanta a 'KIDS VS. ALIENS' (2022) de Jason Eisener

Primera imatge oficial de 'Kids vs. Aliens'


Els creadors de Hobo with a Shotgun presenten aquest any a Sitges una nova pel·lícula de terror.


Jason Eisener va impressionar a tothom amb el seu brutal debut a 'Hobo with a Shotgun' (2011), protagonitzada per Rutger Hauer. Després d'anys col·laborant a projectes menors, aquest any torna a presentar un llargmetratge que es titula 'Kids vs. Aliens', una proposta de gènere fantàstic que alguns que ja l'han vist li veuen similituds a 'Attack de Block' i 'Turbo Kid'.


'Kids vs. Alien' és una pel·lícula de terror ambientada en època de Halloween on uns adolescents que celebren un aniversari han de lluitar per sobreviure a l'atac d'uns extraterrestres. Segons el director del festival de Sitges, Àngel Sala, “recorda a Turbo Kid i tot aquest divertiment amb essència dels vuitanta”. I és que, la pel·lícula, es podrà veure al Sitges 2022.


RLJE Films, Shudder i AMC Networks produeixen la pel·lícula. Serà presentada en els pròxims dies al Fantastic Fest, i partint d'aquí iniciarà un circuit de festivals que passarà per Catalunya, tal com hem indicat abans, fins que al 2023 s'estrenarà a la plataforma de streaming. El productor Mark Ward de RLJE Films va dir sobre la pel·lícula que “és tot el que m'agrada del cinema i em porta de tornada a allò que em va fer enamorar de les pel·lícules quan era nen”.


John Davies escriu el guió de 'Kids vs. Alien', el mateix que va escriure 'Hobo with a shotgun'. És a dir, el mateix equip de treball.


Els productors de 'Kids vs. Aliens' són Brad Miska (V/H/S), Josh Goldbloom (V/H/S/99), Jason Levangie (Night Blooms), Marc Tetreault (Moonshine) i Rob Cotterill (Possessor). Gent que sap de què va això del cinema de terror.


No hi ha tràiler disponible, només la imatge de capçalera.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris