'Bola de Drac Súper' torna el desembre amb una preqüela de la pel·lícula "El Superheroi"

Goten i Trunks vestits de súper herois protagonitzen la primera imatge oficial del nou arc argumental de Bola de Drac que prepara Akira Toriyama i Toyotaro.


Bola de Drac Súper començarà un nou arc argumental el 21 de desembre. Si més no al Japó, quan la revista V-Jump començarà a publicar setmanalment aquesta nova història que podria tenir els personatges de Goten i Trunks com a protagonistes.


L'anunci el va fer la mateixa revista el dijous 17 de novembre en el seu darrer número, amb una imatge on es veuen Goten i Trunks adolescents i vestits de superherois, que coincideix amb l'aspecte físic de la seva aparició a la pel·lícula 'Bola de Drac Súper: El Superheroi' (2022). Doncs avui s'han conegut més detalls, i sembla que aquest nou arc argumental se situa just abans dels esdeveniments del film citat.


Pel que fa a l'argument es desconeix per complet, però es considera una preqüela de la pel·lícula 'El Superheroi'. Akira Toriyama és el guionista de tot l'argument de Bola de Drac Súper i el dibuixant Toyotaro és l'il·lustrador, i veurem si són capaços aquest cop de sorprendre els fans. Tots dos han treballat justs d'ençà què el 2015 va iniciar Súper.


L'últim arc argumental va ser el protagonitzat per Granola, a més de Goku, Vegeta i Freezer. El manga va anunciar que faria una pausa “per preparar el següent arc”, després de publicar el capítol 87 el 19 d'agost al Japó. Aquest ritme de publicació contrasta amb el català a càrrec de l'editorial Planeta, que el dia d'avui encara no ha finalitzat la saga de Granola, havent publicat fins ara el número 87 de la Sèrie Vermella i el volum 16 del còmic-book.


Imatge de la revista V-Jump

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris