Cailee Spaeny és l'escollida per protagonitzar la nova 'ALIEN'

Cailee Spaeny a Pacific Rim: Resurrecció
 

Fede Alvarez dirigirà la setena pel·lícula de la franquícia, que podria començar el rodatge a principis del 2023.


La franquícia Alien tindrà una nova pel·lícula que estarà dirigida per Fede Alvarez (No Respiris), que a més també escriu el guió. Això es va confirmar fa uns mesos, però avui ja podem parlar d'avenços en aquesta producció pel que fa a l'inici del rodatge i a l'actriu protagonista.


La bomba l'ha destapat el portal Deadline dient que l'actriu Cailee Spaeny (The Craft: Legacy, Pacific Rim : Resurrecció) és la triada per protagonitzar la pel·lícula, i avui es troba en negociacions amb la productora Scott Free per polir dades contractuals. La decisió ve precedida de vàries reunions amb productors i el director.


Ridley Scott no es desmarca d'aquesta saga creada per ell amb 'Alien' el 1979, i que ha expandit amb 'Prometheus' i 'Alien: Covenant', les dues anteriors entregues cinematogràfiques. Ho farà a través de la seva productora Scott Free, que uneix esforços amb 20th Century Studios per tirar endavant el projecte. De fet, Fede Alvarez ha hagut de convèncer les dues productores per desenvolupar la seva idea per la nova pel·lícula d'Alien.


També llegim a la notícia la resposta que va donar la FOX i Ridley Scott després d'escoltar Alvarez, que va ser la d'autorització immediata. De fet, després de lliurar el guió definitiu de la pel·lícula la predisposició a tirar endavant el projecte va ser total, i la intenció és la d'iniciar el rodatge a principis del 2023.


Encara queden moltes coses per concretar, com el títol de la pel·lícula. També que es confirmi Cailee Spaeny com la nova heroïna de la saga, així com el seu context a la cronologia de la saga, l'argument, i fins i tot si Sigourney Weaver tindrà aparició al film. Però el que està clar és que entre 2023 i 2024 veurem el retorn dels Xenomorfs a la pantalla gran.


Per ara s'han produït sis pel·lícules de la saga Alien, sent 'Alien' (1979) de Ridley Scott la primera, 'Aliens' (1986) de James Cameron la seqüela, 'Alien 3' (1992) de David Fincher la tercera, i 'Alien Resurrection' (1997) de Jan-Piere Jeunet la darrera. Quinze anys més tard Ridley Scott va plantejar dues pel·lícules en contextualitzades abans d''Alien', sent la primera 'Prometheus' (2012) i la continuació 'Alien: Covenant' (2017).


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris