'MONSTROUS', la nova pel·lícula de terror de Christina Ricci, estrena a cinemes el 18 de novembre

Christina Ricci a Monstrous

Chris Sivertson és el director d'aquesta història de drama i terror sobrenatural contextualitzada a l'Amèrica profunda dels anys cinquanta.


Aquest divendres 18 de novembre arriba a les sales de cinema 'Monstrous', la nova pel·lícula de terror del director Chris Sivertson (The Lost, All Cheerleaders Die) i protagonitzada per Christina Ricci (Casper, La Família Addams). El film va ser presentat al Festival de Sitges 2022 a la marató sorpresa preparada pel 14 d'octubre.


La pel·lícula arriba a les sales de cinema a través de les distribuïdores Begin Again Films i Wild Duck Productions amb llengua castellana, i per tant cap sala catalana oferirà al públic el film en català. Aquestes dues distribuïdores estan establertes a Madrid.


De fet, 'Monstrous' només es pot veure a dos cinemes de Catalunya, al Cinesa Parc Vallès de Terrassa i a l'Odeon Multicines de Vilanova i la Geltrú. La setmana que ve podria estrenar-se a altres sales, però tot dependrà de la recepció i demanda del públic al llarg dels pròxims dies.





Drama familiar i terror


Aquesta esperada pel·lícula de terror sobrenatural fa tornar l'actriu Christina Ricci al gènere de terror, i ho fa per parlar de violència masclista i monstres que sorgeixen del patiment.


SINOPSI: Laura (Ricci) decideix fugir del seu marit junt amb el seu fill Cody, de set anys. Però al seu nou, idíl·lic i remot santuari, descobreixen que tenen un altre monstre més gran i més terrorífic amb el qual tractar... un que posarà a prova els seus problemes de salut mental fins al límit.


Contextualitzada als anys cinquanta i amb el teló de fons de l'Amèrica rural, Chris Sivertson dirigeix aquesta pel·lícula que barreja drama, criatura monstruosa i thriller psicològic. Segons el director “vivim el viatge amb ella [Laura], sovint veient el món literalment com ella. Lluitant amb el seu propi i greu trauma personal, la Laura s'esforça per entendre el trauma del fill. Ha de lluitar contra un monstre que intenta arrabassar-li el seu fill. A més de tot això, ha de lluitar per mantenir la seva dignitat en una societat on les seves experiències són contínuament marginades.


La nominada als Globus d'Or, Emmy i SAG, Christina Ricci, interpreta una mare soltera en un context social conservador que segons el director evoca una profunda empatia. Veurem si aquesta història crua és tan emocionant com sembla presumir, però el que tenim clar és que Ricci és una gran actriu.


Colleen Camp (Cluedo), Santino Bernard (Penny Dreadful: City of Angels) i Nick Vallelonga (Green Book) completen el repartiment.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris