Netflix anuncia 'GAMERA: REBIRTH', el retorn del kaiju tortuga


La plataforma ha publicat un primer tràiler de Gamera: Rebirth on s'anuncia el retorn d'aquest monstre japonès. No concreta si en forma de pel·lícula o sèrie.


Netflix ha anunciat que el kaiju Gamera tindrà una nova pel·lícula o sèrie amb el títol 'Gamera: Rebirth', que estrenarà la plataforma en un futur a escala mundial. L'anunci s'ha fet a través d'un breu tràiler de vint segons on es veu una il·lustració del monstre i el títol del film amb la seva tipografia.


Kadokawa Pictures produeix la pel·lícula, i malgrat que encara no s'ha donat a conèixer el director de 'Gamera: Rebirth', ja podem descartar a un cineasta que va estar implicat en aquesta saga de films sobre la tortuga voladora gegantina. Parlem de Shusuke Kaneko, que en un comunicat ha recordat que quan va tenir una idea per a tornar Gamera als cinemes ho va proposar a la productora Kadokawa, i ells van accedir. Creu que ara ha passat el mateix amb un altre cineasta, i afegeix “m'agradaria donar suport a l'equip de producció des de la posició d'un comentarista de beisbol” [Kaneko exerceix també aquesta professió periodística].



Gamera és un kaiju creat per la companyia Daiei el 1965 amb la idea de rivalitzar amb el kaiju popular de l'època, Godzilla, propietat de Toho. L'enfocament d'aquest nou monstre marí en forma de tortuga era en positiu, a diferència de Godzilla, i de fet, és conegut també com “el guardià de l'univers” i “l'amic de tots els nens”.


En total s'han fet dotze pel·lícules de Gamera, distribuïdes en tres sèries: Showa, Heisei i Millenium, totes elles amb diferències argumentals i estètiques del monstre. La sèrie Heisei és la creada per Shusuke Kaneko i també la més popular a occident, amb els films 'Gamera, el guardià de l'univers' (1995), 'Gamera 2: L'atac de Legió' (1996) i 'Gamera 3: La Venjança d'Iris' (1999), sent aquesta darrera la millor de la trilogia.


Seguirem amb atenció aquesta producció de Kadokawa Pictures per esbrinar quins plans té amb el personatge, si només planeja fer una pel·lícula o la idea real és de fer una nova sèrie de pel·lícules. El que tenim clar llegint el títol és que serà un reinici argumental del personatge.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris