'SNOW FALLS' Tràiler - La neu propaga un virus mortal per Cap d'any

Pel·lícula de terror amb cabanya al bosc situada en època nadalenca. Què pot sortir malament?


El fred de l'hivern s'apropa i al mateix temps també ho fan les pel·lícules de terror nadalenques. Una de les que s'estrenarà aviat és 'Snow Falls', i a diferència de la majoria de propostes hivernals de terror aquesta s'allunya del slasher i planteja com un virus es transmet a través dels flocs de neu. Aquest virus conté quelcom maligne que extreu el pitjor de les persones.


A l'obra s'explica com un grup d'amics celebren l'any nou a una remota cabanya en el bosc. Mentre celebren la festivitat, una brutal tempesta de neu comença i els deixa sense electricitat. El fred comença a guanyar presència entre els joves, però aquest serà el menor dels seus problemes: els joves comencen a actuar d'una manera estranya. La neu conté algun virus infecciós? Moriran congelats? Qui sobreviurà a aquest calvari gelat?


Lionsgate distribueix aquesta producció nord-americana, i a jutjar pel tràiler oficial notem ecos a 'Cabin Fever', l'excel·lent pel·lícula d'Eli Roth que utilitzava un virus per causar el terror i oferir una bona ració gore. No estem segurs si 'Snow Falls' serà tan brutal, però un plantejament de cabanya al bosc, fred hivernal, foscor, desorientació, caos i mort no pot fallar mai. Mireu el tràiler:



Luke Genton escriu el guió, i dirigeix l'obra Colton Tran, un equip jove amb experiència al curtmetratge i al sector del videoclip. Desconeguts pel gran públic, però que ja han aconseguit cridar l'atenció d'una distribuïdora top mundial com Lionsgate. Per cert, la pel·lícula s'estrena en DVD i digital el 17 de gener de 2023 als Estats Units.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris