'Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama 2' (2022) Tràiler - El dimoni Imp torna 35 anys després

sorority-babes-2

Full Moon produeix aquesta seqüela del clàssic Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama, dirigida per la llegendària reina del crit Brinke Stevens.


El productor Charles Band està decidit a recuperar alguns dels títols més rellevants produïts per Empire i Full Moon, i fer-ne seqüeles. Hem vist recentment continuacions de 'Re-Sonator' (1986), 'Subspecies' (1991) i Puppet Master (1989), entre d'altres, a les quals hem d'afegir ara 'Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama' (1988).


Aquesta comèdia de terror és un dels títols més divertits de l'extingida Empire Pictures, dirigida per l'incansable David DeCoteau el 1988 i protagonitzades per les tres reines del crit d'aquell temps: Linnea Quigley, Michelle Bauer i Brinke Stevens. Doncs bé, trenta-cinc anys després, Charles Band ha produït la continuació 'Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama 2'.


Coneguda en castellà (va ser doblada) com “Chicas de fraternidad en la bolera”, la història original explicava com un grup de 'nerds' són enxampats espiant la iniciació de la germandat 'Tri-Delta' i són castigats a haver de superar una prova de valor en una bolera tancada. Però les coses surten malament, i per accident acaben despertant un dimoni que farà estralls amb els seus poders sobrenaturals.


Horror, fantasia, erotisme i molt baix pressupost, per un clàssic del cinema de sèrie B-Z que torna a l'actualitat amb una continuació que s'ha encarregat de dirigir una de les protagonistes del film original, la Brinke Stevens. L'argument del nou film és aquest:


La germandat Pi-Ep ha viscut dies millors, però les noies estan decidides a aconseguir nous reclutes. Amb la tia Snake com a guia, comencen les bromes entremaliades i la hilaritat anant de visita a la bolera Bowl-O-Rama amb uns nois impertinents. Els joves han tornat, la festa i el sexe, però també el dimoni Imp que concedeix els desitjos i provoca la mort. Però a la bolera també hi acudeix una dona misteriosa, capaç de plantar cara al dimoni.


Aquesta història que recicla l'argument del film original ha estat escrita per Kent Roudebush, guionista dels més recents treballs de la productora Full Moon. Seus són els guions de títols tan sonats com 'Corona Zombies', 'Attack of the 50 Foot CamGirl' o de les sis darreres entregues de la saga 'Evil Bong'.


'Sorority Babes 2' presenta una nova fornada de reines del crit encapçalades per Audrey Neal, Jessie Gill, Glory Rodriguez i Katie O'Neill, a més de reines clàssiques com Kelly Maroney (La nit del cometa) i les repetidores en breus cameos Michelles Bauer i Brinke Stevens. També hi apareixen tres mascles guapots anomenats Luka Parente, Nathan Blair i Justin Lupo.


'Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama 2' s'estrena en streaming a la plataforma Full Moon el 2 de desembre. En motiu de la proximitat de la data, ja està disponible el tràiler oficial:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris