'THE CHRISTMAS TAPES' Tràiler - Vídeos nadalencs terrorífics

 

Un psicòpata pretén fer la propera pel·lícula "clàssica" de Nadal.


Amb Nadal també solen estrenar-se pel·lícules de terror ambientades en aquesta època de l'any tan especial. Enguany veurem una que es titula 'The Christmas Tapes', una antologia de quatre històries de por perquè puguis gaudir d'unes festes nadalenques terrorífiques.


Està dirigida per Robert Livings i Randy Nundlall Jr., i la seva proposta és la de situar l'acció a la nit de Nadal, quan una família que prepara el sopar és interrompuda per la visita d'un home amb males intencions. El seu propòsit és el de fer la propera pel·lícula "clàssica" de Nadal.


El que es trobarà l'espectador amb 'The Christmas Tapes' és quelcom molt semblant a les pel·lícules de la saga V/H/S i, per tant, amb una posada en escena dels 80 i 90 i amb narrativa en format de “metratge trobat” (found-footage). Podeu veure el tràiler a continuació:



Dave Sheridan (Els Renegats del Diable), Greg Sestero (The Room) i Veron Wells (Mad Max 2) protagonitzen la pel·lícula.


Els directors van definir així el projecte: “aquesta pel·lícula va sorgir de nosaltres parlant dels clàssics i de com podríem aportar alguna cosa nova a la taula. Des del primer dia, vam ser conscients que aquesta pel·lícula havia de ser divertida i no es podia prendre massa seriosament.


Terror, comèdia i Nadal, una festa pels fans del gènere de terror que s'estrenarà el 12 de desembre als Estats Units. Esperem que ho acabi fent també a Catalunya sigui en format físic, cinemes o plataformes.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris