'ALONE AT NIGHT' (2023) Tràiler - Ashley Benson planta cara a un assetjador

Ashley Benson

Pamela Anderson i Paris Hilton també protagonitzen aquest slasher eròtic.


Vertical Entertainment ha publicat el tràiler oficial del slasher eròtic 'Alone at Night', el protagonitzat per Ashley Benson que veurà llum el 2023. Aquesta producció rodada en temps de pandèmia tenia com a títol provisional “18 & Over” i al novembre d'aquest any va ser canviat pel present, coincidint amb la seva adquisició per part de l'esmentada distribuïdora.


A la pel·lícula, 18 & Over és una pàgina web de vídeos en streaming només per adults. Allà hi treballa la Vicky (Ashley Benson), una dona jove que recentment ha tingut una ruptura traumàtica amb la seva parella. Per refer-se, decideix anar a passar uns dies a la cabana remota d'un amic al bosc per aclarir el cap. Allà continua treballant pels seus fans, però mentre està en acció la llum de la cabana s'apaga, tot conseqüència d'un assassí emmascarat que està decidit a portar la seva nit a un final horrible.


La història ha estat escrita per Diomedes Raul Bermudez i Jimmy Giannopoulos, els mateixos que van crear 'The Birthday Cake' (2021). Giannopoulos també exerceix com a director i descriu la pel·lícula com “la que hagués desitjat veure d'adolescent. Afegeix, “Jugant amb la nostàlgia del meu terror B favorit, vam fer una pel·lícula terriblement divertida. Tot i que els temes de l'aïllament i l'obsessió són tan antics com el temps, la cultura sempre genera noves maneres de manifestar-se. Pots aïllar-te però no amagar-te”.


Més enllà de la sexy Ashley Benson al repartiment, també hi són Pamela Anderson (Els Vigilants de la Platja), Paris Hilton (La Casa de Cera), Luis Guzmán (Traffic), Sky Ferreira (The Green Inferno), la model Winnie Harlow, el músic G-Eazy i el raper A$AP Nast, entre altres.


Vertical Entertainment estrena 'Alone at Night' el 20 de gener de 2023 a sales de cinema i en digital als Estats Units. Esperem que aquesta pel·lícula travessi el bassal atlàntic i puguem gaudir d'aquesta barreja de slasher, aïllament, Only Fans, erotisme i mites adolescents com són Pamela Anderson i Paris Hilton. Sí, elles, heu llegit bé.Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris