Chloe Okuno (Watcher) dirigirà 'FEAR STREET 4' de Netflix


La quarta entrega de la sèrie de pel·lícules basades en les novel·les de R.L.Stine, que estrena Netflix en castellà amb el títol "La calle del terror".


La trilogia 'Fear Street' de Netflix tindrà una quarta pel·lícula que dirigirà Chloe Okuno, la directora de l'excel·lent thriller terror 'Watcher' amb el qual ha meravellat l'audiència aquest 2022. La cineasta també ha participat aquest any a l'antologia V/H/S/94 amb el segment “L'estrany”. Totes dues produccions van ser presentades al Festival de Sitges 2022.


La història que desenvolupa 'Fear Street' explica com un grup d'adolescents descobreix que els successos que terroritzen la seva ciutat des de fa generacions estan connectats. Ara els toca a ells protagonitzar el malson.


Leigh Janiak va dirigir la trilogia original, que abastava cada entrega un context argumental diferent, situant-se la primera el 1994, la segona el 1978, i la tercera el 1666. Totes tres inspirades en la sèrie de novel·les escrites per R. L. Stine que inicien la publicació el 1989.


La bona recepció del públic a les pel·lícules 'Fear Street' (“La Calle del Terror” en castellà) ha fet impulsar la producció d'aquesta quarta entrega, que per ara es desconeix quin argument desenvoluparà i si algun dels personatges coneguts en els anteriors films tornarà a tenir protagonisme.


Les tres primeres obres van ser estrenades a Netflix el juny de 2021 amb una setmana de diferència, fent connectar l'espectador amb aquesta història que revelava nous secrets a cada entrega. Aquest slasher fet com una sèrie va convertir-se en un dels esdeveniments més populars del gènere d'aquell estiu.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris