Pòster de 'THE MUTILATOR 2', seqüela del slasher de 1985


OMG! Una seqüela del slasher 'El Mutilador' (1985) a càrrec del director original, i incloent a part del repartiment. No és broma, és real. I primer pòster oficial.


Un dels slashers de sèrie B més xulos dels vuitanta és sens dubte 'The Mutilator'. Si, és que fins i tot el títol mola. Doncs trenta-set anys després aquesta pel·lícula torna a estar a l'ordre del dia pel fet que avui s'ha anunciat que està en producció una seqüela oficial! Aquesta continuació finalitzarà el rodatge el gener de 2023.


L'anunci ha anat acompanyat de la publicació d'un primer pòster. És aquest:




Per si no fos prou sorprenent la notícia, hem d'afegir que el creador del film original Buddy Cooper també és el guionista i director de 'The Mutilator 2'. A més, els actors Ruth Martinez i Bill Hitchcock de l'original participen en la seqüela.


El repartiment el completen Terry Kiser (Divendres 13: Part 5), Damian Maffei (Els Estranys: Cacera Nocturna), Chaney Morrow (Wrong Turn) i Eva Hamilton (Ruin Me).


'The Mutilator' (El Mutilador) és un sanguinari slasher nord-americà estrenat el 1985 que va ser dirigit per Buddy Cooper. La trama segueix un grup d'estudiants universitaris que viatgen a una illa durant les vacances de tardor, i allà són perseguits i assassinats per un dels pares dels joves.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris