'THE TRIP' (2023): Doug Bradley, John Amplas i Lori Cardille en aquest slasher situat en una casa embruixada

Doug Bradley a The Trip

El mal torna a brotar al bressol dels zombis caníbals, a Pittsburgh.


Dough Bradley és molt més que Pinhead, i ho demostra la seva activitat incansable al cinema i gairebé sempre fidel al gènere de terror. Pel 2023 ens té preparades unes quantes pel·lícules cridaneres, com 'Thorns', però també una altra que que no desmereix parlar-ne titulada 'The Trip'.


Escrita i dirigida pel debutant Dean Jacobs, és una pel·lícula de terror que barreja una casa embruixada, amb el slasher, els efectes al·lucinògens de les drogues i la nostàlgia. De fet, no és gens gratuït que l'acció de l'obra se situï a Pittsburgh, el lloc de naixement del cinema de zombis caníbals de George Romero el 1968 amb 'La nit dels morts vivents'. Diu Jacobs “Em vaig assegurar d'honorar el seu llegat de moltes maneres amb aquesta pel·lícula, inclòs el càsting de John Amplas i Lori Cardille”.


Si, heu llegit bé. Els mítics actors John Amplas i Lori Cardille han treballat nombroses vegades amb George Romero a títols com Martin, El despertar dels zombis i El dia dels morts, i dècades després tornen a reunir-se per aquesta producció titulada 'The Trip', que a més inclourà el citat Doug Bradley.


La història explica com quatre amics de la infància fan un viatge de cap de setmana a una masia rural de Pennsilvània. Esperant un cap de setmana festiu, el grup aviat s'assabenta que la casa té quelcom maligne.


El repartiment inclou també a Hannah Fierman (V/H/S), Luke Edwards (Jeepers Creepers 2), Dean Jacobs, Evan Sloan i Calvin Dittmore.


Segons va revelar Dean Jacobs la llar on es va rodar la pel·lícula és una masia de 167 anys d'antiguitat a tan sols una hora en cotxe de Pittsburgh. Veurem si d'allà torna a brotar el mal. 


'The Trip' s'estrena als cinemes el 4 de juliol de 2023 als Estats Units.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris