'CONSECRATION' (2023): Terror religiós al tràiler de la nova pel·lícula de Christopher Smith


Segons el director britànic aquesta serà la seva pel·lícula més terrorífica.


El director d'autèntiques joies del gènere de terror com Triangle, Desmembrats i Black Death presenta una nova pel·lícula aquests 2023. Parlem de Christopher Smith, que ha escrit i dirigit Consecreation, una pel·lícula de terror religiós que ja disposa de tràiler oficial.


La publicació del tràiler ha anat a càrrec d'IFC Midnight, productora de l'obra, que estrenarà la pel·lícula als cinemes dels Estats Units el 10 de febrer de 2023. El 3 de març ho farà també a la plataforma Shudder especialitzada en gènere de terror.


Pel que fa a l'estrena de la pel·lícula a Catalunya no hi ha data oficial i veient la vinculació del film amb la plataforma Shudder difícilment n'hi haurà a sales de cinema comercials. No obstant això, la relació de Shudder amb el Festival de Sitges és molt bona i no és descartable que la pel·lícula pugui ser presentada al festival català el pròxim mes d'octubre.


Consecration explica com després de la mort sospitosa del seu germà sacerdot, la Grace (Jena Malone), va al convent de Mount Saviour a Escòcia per esbrinar què va passar realment. Un cop allà, descobreix un assassinat, un sacrilegi i una veritat inquietant sobre el seu propi passat.


El guió ha estat escrit per Christopher Smith en col·laboració amb Laurie Cook. Segons ells, defineixen el film com “una pel·lícula sobre la naturalesa de la religió i com definir una cosa com a divina pot crear un fals contrari que és herètic.


Jena Malone va protagonitzar Les Ruïnes (2008) i Antebellum (2020). Està acompanyada al repartiment per Danny Huston (30 dies de foscor) i Janet Suzman.


També va afegir Smith a unes declaracions per un altre mitjà de comunicació que Consecration serà la seva pel·lícula més terrorífica. Valoreu vosaltres mateixos amb el tràiler oficial.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris