El tràiler de 'MUTILATOR 2' revela un gir meta a la pel·lícula de 1984

 

Una seqüela que incorpora elements de metacinema que replantegen el film original.

 

LRB ha publicat el tràiler oficial de Mutilator 2, la seqüela del slasher que Buddy Cooper va dirigir el 1984 i estrenar al nostre país el 1985. Aquesta continuació també ha estat escrita i dirigida pel mateix cineasta i ha recuperat a part del repartiment original.

 

La revista Fangoria va mostrar ahir en exclusiva del tràiler oficial de la pel·lícula i el que ens hem trobat és que aquesta Mutilator 2 no serà una seqüela comuna, sinó que aposta per un enfocament meta del film original. L’argument explica com s’està produint un remake de "El Mutilador" i això fa citar als actors del film original al set de rodatge. L’inici de la producció també será el començament d’una onada d’assassinats.

 

Aquesta perspectiva de metacinema aplicada pel director Buddy Cooper ha servit per fer tornar a part del repartiment original, en concret a Ruth Martinez i Bill Hitchcock, que tornen ara trenta-vuit anys després en aquesta seqüela. També hi apareixen Terry Kiser (Divendres 13: Part 5), Damian Maffei (Els Estranys: Cacera Nocturna), Chaney Morrow (Wrong Turn), i Eva Hamilton (Ruin Me).

 

El rodatge just ha finalitzat i podem considerar aquest tràiler com un regal de Reis anticipat. El muntatge complet de l’obra just acaba de començar i es preveu un futur nou tráiler (i definitiu) de la pel·lícula. Pel que fa a data d’estrena no se sap res encara.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris