Els tres projectes de Sean S. Cunningham pel 2023


Destaca la sèrie preqüela de Divendres 13 titulada "Crystal Lake", però també treballa en un reinici del clàssic House, una casa al·lucinant, i un nou llargmetratge titulat The Night Driver.


Sean S. Cunningham no només es troba treballant en la producció de la sèrie preqüela de Divendres 13 per la plataforma Peacock, titulada “Crystal Lake”, en col·laboració amb la productora A24 i el guionista Bryan Fuller (“Hannibal”). Els seus projectes pel 2023 van més enllà, segons ha pogut saber Bloody Disgusting en exclusiva, i es tractarien d'un reinici del clàssic del terror House, una casa al·lucinant (1986) i un film titulat The Night Driver.


Ha sigut precisament el director de The Night Driver qui ha donat explicacions sobre el procés creatiu de l'obra. Parlem de Jeremy Weiss, qui treballa al costat del guionista Jeff Locker en la producció d'aquest film de terror que protagonitzarà un venedor ambulant de productes farmacèutics. Segons explica “Una nit, en un camí secundari, es troba [el venedor] a un boig que sembla que el segueix, deixant un rastre de cossos al seu pas. Tot el que vol fer és arribar a casa amb vida amb la seva família; i quan sembla que ho aconsegueix, s'adona que o ha escapat del terror o l'ha seguit a casa.” Afegeix que aquesta producció fa dotze anys que hi estan treballant, i admet quina és la motivació que els ha dut a tirar endavant la pel·lícula “Una de les coses que em va atraure originalment del projecte és que és una pel·lícula de terror que té sensibilitats similars a algunes de les millors pel·lícules de gènere que vaig créixer veient i estimant, inclosa el Divendres 13. Que Sean Cunningham torni a la cadira del productor d'aquest projecte sembla un somni fet realitat. Tenia els pòsters de les seves pel·lícules a la paret; així que ser aquí tants anys després amb ell produint és una experiència força surrealista.


El guió de The Night Driver compta amb la col·laboració de Sean S. Cunningham, i ja està finalitzat. Ara mateix es troba l'equip de la pel·lícula tancant el càsting d'actors i a finals de la primavera començarà el rodatge. Admeten la participació d'actors de renom.



El retorn de Jason Voorhees


El guionista de The Night Driver és Jeff Locker, i ha estat ell qui ha explicat l'estat dels altres dos projectes: la sèrie “Crystal Lake” i el remake de House, una casa al·lucinant.


Aquesta sèrie de televisió per a Peacock arriba després del periple pel desert que ha viscut la franquícia Divendres 13 enfrontada en un conflicte judicial pels drets de l'obra que ha impedit la producció de més films en els darrers 14 anys. Però això sembla que ha acabat. El guionista del film original Victor Miller ara uneix forces amb Bryan Fuller ("Hannibal") i A24 en una sèrie preqüela de franquícia que entrarà en producció aquest 2023, en la qual es donarà detalls de la joventut de Jason Voorhees.


El guionista Jeff Locker ha donat més detalls sobre la producció, i ben sucosos! Diu “La sèrie de televisió preqüela ha despertat l'interès per una nova pel·lícula, així que esperem que l'emoció que ens envolta inspiri a les dues parts a unir-se i tornar-nos a oferir Jason a la pantalla gran per primera vegada en 14 anys, però també tenim un Pla B per a una seqüela de l'original que creiem que els fans els encantarà absolutament i haurien d'evitar qualsevol embolic legal”. Per tant, les intencions dels responsables de “Crystal Lake” és la producció, també, d'una nova pel·lícula de Divendres 13 que acompanyaria la sèrie televisiva, i si no prosperés el projecte fer una nova seqüela del film original. Doncs, el que queda clar és que hi ha la intenció de portar Jason Voorhees a la petita i també gran pantalla.


Locker també ha parlat del reinici de House, una casa al·lucinant, el clàssic del gènere de terror dels anys 80. Segons ha explicat la idea és la d'actualitzar reimaginant el film original, centrant-se en el naixement d'una casa embruixada. Explica Locker “Busco provocar un munt de grans ensurts i rialles a la pantalla, a més de recuperar alguns dels teus monstres preferits de l'original per a fer l'experiència molt divertida però també aterridora”.


El guió del reinici de House per ara es troba en desenvolupament pel mateix Jeff Locker.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris