'JOHNNY Z': Bogeria d'acció i terror gore al tràiler oficial


La nova pel·lícula de Jonathan Straiton barreja els zombis, les arts marcials i el gore.


Black Mandala ha publicat el tràiler oficial de Johnny Z, una pel·lícula d'acció i terror protagonitzada per un jove meitat humà i meitat zombi. Jonathan Straiton (Night of Something Strange) és el director, i segons ha comentat a la nota de premsa aquesta producció s'ha realitzat al llarg de deu anys i ha suposat un gran esforç per tot l'equip tècnic i artístic, i afegeix “és una obra d'horror i acció amb tones de gore”.


Aquest esforç d'una dècada ara comença a recollir els seus fruits després d'haver estat seleccionada per alguns festivals de cinema i recollir els primers premis. Per exemple, la pel·lícula va guanyar el premi al “Millor llargmetratge de ciència-ficció” al Festival de Cinema de Terror de Nova York; i el “Millor llargmetratge d'acció/aventura”, “Millor heroi” (Michael Merchant) i “Millors Efectes Especials” al Genre Blast Film Festival.


SINOPSI: Dins de la sang d'en Johnny podria estar la cura per a l'epidèmia de zombis. No obstant això, després d'escapar d'una presó mèdica anomenada Nordac, ara se sotmet a l'entrenament del Gran Mestre Jonray i el seu germà Crisanto. El que pretén Johnny és utilitzar les seves habilitats d'arts marcials per trobar un metge que pugui crear la cura; alhora que ajudar el seu mestre a lluitar contra alguns dimonis personals.


L'actor Michael Merchant interpreta en Johnny, mentre que el mestre d'arts marcials Felix Cortés és Jonray. Recordem que Cortés va ser l'instructor dels combats a la sèrie Daredevil i pel·lícules crispetaires com Wonder Woman 1984.


Creiem que el millor que podeu fer és veure el tràiler oficial de Johnny Z i veureu que la proposta té tots els ingredients per fer passar una estona genial amb arts marcials, zombis i molta sang.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris