Kane Hodder és "Goatface" al tràiler de 'KILL HER GOATS'

Un nou slasher amb l'actor que va interpretar Jason Voorhees i Victor Crowley.


Compartim amb vosaltres el tràiler de Kill Her Goats, un slasher produït per WithAnO Productions que promet tot allò que esperem trobar en una pel·lícula de terror d'aquest estil. El tràiler va ser presentat aquest passat divendres 13 i el que apreciem és una proposta d'invasió domèstica que pren un gir sobrenatural fent participar un assassí amb forma de cabra.


Kane Hodder interpreta a “Goatface”, l'assassí de la pel·lícula que es dedicarà a desmembrar un a un els joves promiscus i eixalabrats que aniran desfilant per la pantalla. Recordem que Hodder va ser l'actor que va interpretar Jason Voorhees a les darreres pel·lícules de la saga a més de Victor Crowley de la saga Hatchet.


SINOPSI: El regal de graduació d'Audra és la casa dels seus somnis, però aviat es converteix en un malson quan unes persones venen a la seva festa d'inauguració. Aquestes persones no aproven la nova propietaria de la casa.


L'actriu que interpreta l'Audra és la debutant Arielle Raycene. La carnassa de Kill Her Goats la completa Ellie Gonsalves, Monica Sims i Dani Mathers.


Cal destacar a l'equip artístic de la pel·lícula que l'especialista en efectes especials Ben Bornstein (Resurrection, Nanny) és el dissenyador de “Goatface”. Val a dir que en cap moment del film s'ha fet servir CGI.


Per la seva part, Steve Wolsh (Muck) és el director i guionista de la pel·lícula. Destaca en el tràiler que la ciutat fictícia on succeeix l'acció es diu West Craven, un homenatge a la llegenda del cinema de terror Wes Craven. De fet, Kill Her Goats va ser rodada a Cape Cod (Massachusetts).




Com podreu imaginar aquesta producció anirà destinada al mercat domèstic i a finals del 2023 sortirà a la venda 4K Ultra HD, Blu-ray i VOD a través de Living Dead Media. Si us crida molt el projecte ja el podeu reservar en aquest enllaç amb una edició de luxe.


Per ara podeu veure el tràiler oficial de la pel·lícula on trobareu tots els clixés del slasher: Un assassí carismàtic, espai escènic aïllat, desfilada de noies joves amb poca roba, referències cinèfiles, actors de culte, i molta sang i crits. A gaudir!



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris