La Becky torna amb una seqüela: 'THE WRATH OF BECKY' (2023)


L'actriu Lulu Wilson torna a posar-se a la pell de la Becky tres anys després. Primera (i sanguinària) imatge oficial.


Recordeu la Becky? Era aquella violenta adolescent interpretada per Lulu Wilson que es va enfrontar a una invasió a la llar el 2020, en la pel·lícula titulada amb el seu nom dirigida per Jonathan Milott i Cary Murnion. Avui torna a estar a l'ordre del dia, ja que s'ha anunciat una seqüela directa que serà presentada al festival SXSW d'Austin entre els dies 6 i 9 de març.


La pel·lícula es titula Becky 2: The Wrath of Becky i ja disposa d'una primera (i sanguinària) imatge oficial, la qual compartim amb vosaltres a la capçalera d'aquesta publicació.


Per aquesta ocasió Matt Angel i Suzanne Coote (Portes Obertes) han escrit i dirigit el film, i expliquen com la Becky, dos anys després dels violents successos que li van tocar viure, haurà d'enfrontar-se cara a cara contra Darryl, el líder d'una organització feixista, a la vigília d'un atac organitzat. Recordem que a Becky (2020) també es va plantejar un enemic de caràcter supremacista.


Seann William Scott (American Pie) és el dolent Darryl. El repartiment el completa Matt Angel, Courtney Gains (Els nens de les panotxes), Aaron Della Villa, John D Hickman (Becky), Michael Sirow, Denise Burse-Fernandez, Jill Larson, i Kate Siegel.


Per ara no hi ha tràiler oficial, però esperem trobar-nos amb “un altre Solo en Casa terrorífic”, ple de trampes letals contra nazis supremacistes. També, alguna evolució del personatge, ara que és dos anys més gran i conscient de la seva naturalesa violenta.


Podeu veure Becky (2020) en DVD/Blu-ray gràcies a l'edició de Divisa Home Video, i a la plataforma Filmin amb àudio en català.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris