Misteriosa infecció a 'BLOOD' (2023), la nova pel·lícula de Brad Anderson


Michelle Monaghan protagonitza aquest film de terror psicològic dirigit per un dels mestres del gènere.


El prolífic director Bad Anderson (El Maquinista, Sessió 9) té enllestida una nova pel·lícula de terror psicològic. Es titula Blood, i aquest divendres arriba a les sales del cinema dels Estats Units a través de Vertical Entertainment.


La història del film explica com una mare (Michelle Monaghan) divorciada del seu marit (Skeet Ulrich) marxa amb el seu fill Owen (Finlay Wojtak-Hissong) i filla Tyler (Skylar Morgan Jones) a una antiga masia. Poc després d'instal·lar-se, el gos de l'Owen s'escapa al bosc i torna dies després, xopat de sang i rabiós. El primer que fa el gos en aparèixer és atacar i mossegar l'Owen, generant-li una infecció resultant de la mossegada que es fa més alarmant cada dia, ja que el comportament d'Owen es torna aterridor i mortal.


El guió del film l'ha escrit Will Honley, el mateix que ha escrit pel·lícules d'èxit recents com Bloodline (projectada al Festival de Sitges 2019) i Escape Room 2.


L'actriu Michelle Monaghan (True Detective) protagonitza Blood al costat de Skeet Ulrich (Scream), Finlay Wojtak-Hissong, Skylar Morgan Jones, Rodrigo Beilfuss, Erik Athavale, i June B. Wilde.


Hercules Film Fund i Rhea Films són les productores de Blood, i com dèiem Vertical Entertainment és l'empresa distribuïdora de la pel·lícula. No hi ha data d'estrena a l'estat espanyol, ja sigui a plataformes, sales de cinema o festivals.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris