Pòster oficial 'ALONE AT NIGHT' amb Ashley Benson



L'slasher eròtic amb presència dels mites sexuals Pamela Anderson i Paris Hilton que s'estrena el gener.



El nou slasher Alone at Night protagonitzat per Ashley Benson, Pamela Anderson i Paris Hilton ja disposa de pòster oficial. Aquesta publicació per part de la distribuïdora nordamericana Vertical Entertainment és en motiu de l’inminent l’estrena del film als Estats Units el 20 de gener.


Us agrada aquest pòster amb reminiscències a Hitchcock i Brian de Palma? Podeu comentar-lo a la part inferior de la publicació.


A la pel·lícula, 18 & Over és una pàgina web de vídeos en streaming només per adults. Allà hi treballa la Vicky (Ashley Benson), una dona jove que recentment ha tingut una ruptura traumàtica amb la seva parella. Per refer-se, decideix anar a passar uns dies a la cabana remota d'un amic al bosc per aclarir el cap. Allà continua treballant pels seus fans, però mentre està en acció la llum de la cabana s'apaga, tot conseqüència d'un assassí emmascarat que està decidit a portar la seva nit a un final horrible.


La història ha estat escrita per Diomedes Raul Bermudez i Jimmy Giannopoulos, els mateixos que van crear 'The Birthday Cake' (2021). Giannopoulos també exerceix com a director i descriu la pel·lícula com “la que hagués desitjat veure d'adolescent”. Afegeix, “Jugant amb la nostàlgia del meu terror B favorit, vam fer una pel·lícula terriblement divertida. Tot i que els temes de l'aïllament i l'obsessió són tan antics com el temps, la cultura sempre genera noves maneres de manifestar-se. Pots aïllar-te però no amagar-te”.


Més enllà de la sexy Ashley Benson al repartiment, també hi són Pamela Anderson (Els Vigilants de la Platja), Paris Hilton (La Casa de Cera), Luis Guzmán (Traffic), Sky Ferreira (The Green Inferno), la model Winnie Harlow, el músic G-Eazy i el raper A$AP Nast, entre altres.


Esperem que la pel·lícula travessi el bassal atlàntic i puguem gaudir d'aquesta barreja de slasher, aïllament, Only Fans, erotisme i mites adolescents com són Pamela Anderson i Paris Hilton. Sí, elles, heu tornat a llegir bé.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris