'SCREAM DREAM': Jessa Flux assetjada per un dimoni

Pòster Scream Dream, amb Jessa Flux
 

Adam Freeman ha presentat una nova pel·lícula que barrejarà la música rock amb les possessions demoníaques.


Compartim amb vosaltres aquest projecte de pel·lícula que just acaba d'iniciar la seva preproducció. Té molts dels elements que poden interessar als fans de l'horror més experimentat, com és el gore físic i l'erotisme, a més d'una història de satanisme ambientada en un context dels anys vuitanta i amb abundant música rock i heavie, en la línia de clàssics com Mort a 33 r.p.m. (1986). Us interessa? Continueu llegint.


Es titula Scream Dream i és una producció de baix pressupost nord-americana dirigida per l'especialista en cinema indie Adam Freeman, autor de bogeries com Cannibal Hookers i Bigfoot Exorcist. Per aquest nou treball desenvolupa aquesta història:


La cantant Michelle Shock ha tingut una mala reputació últimament pels mitjans de comunicació. L'acusen d'adorar al diable, però potser no estan massa lluny de fer-ho... Quan Michelle és substituïda per Jamie Summers a la seva banda de rock, les coses comencen a anar malament: Michelle invoca un dimoni per venjar-se. A mesura que Jamie puja l'escala de l'èxit, s'endinsa en un món de malsons lluny de la realitat.


L'actriu Angel Nichole Bradford interpreta la Michelle, mentre que Jessa Flux és la Jamie Summers. Recordem que Flux és una actriu força activa en el cinema indie de terror actual, present a la imminent Murdercise (2023), i que anteriorment es guanyava les garrofes com a actriu porno a OnlyFans. Ella és la noia del pòster de Scream Dream.


El repartiment el completa la mítica “reina del crit” Deborah Dutch (L'illa dels dinosaures, Hard to Die), Dixi Gers, Roni Jonah, Jason Crowe, Athena Prychodko, Steve McGill, i també el mateix Adam Freeman.


Llargues melenes, malles amb colors llampants, purpurina, i molta música per acabar invocant un dimoni que donarà peu a la sang i el gore en forma de malsons. En paraules del director “Aquesta pel·lícula no serà per als espectadors més joves, però esperem oferir-vos un clàssic que voldreu veure una vegada i una altra! Et donem Scream Dream! Volem portar-vos al següent nivell d el terror indie!”.


A qui li interessi el projecte, només avisar que el 20 de gener comença un una campanya a Indiegogo on podràs formar part d'aquest de la pel·lícula.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris