'SICK' (2023), el nou slasher de Kevin Williamson (Scream)


El creador de Scream ha escrit una història que aprofita l'aïllament de dues joves en temps de confinament pandèmic per a desenvolupar un slasher.


El veritable creador de Scream és Kevin Williamson, el guionista de les quatre primeres pel·lícules de la saga, així com altres slashers d'èxit com Sé el que vau fer l'últim estiu. Aquest mestre del suspens no ha deixat de treballar i aquest any es preveu l'estrena d'una pel·lícula de terror escrita per ell titulada Sick, un altre slasher contextualitzat en temps de pandèmia.


La història explica com la Parker i la seva millor amiga Miri decideixen posar-se en quarantena soles a la casa del llac de la família, o això creuen. El món s'ha aturat, però elles hauran de lluitar per sobreviure.


El guió està escrit per Kevin Williamson i Katelyn Crabb, mentre que John Hyams (Alone) dirigeix l'obra. Entenem que tot l'equip ha volgut aprofitar l'aïllament de les persones en aquest context pandèmic i aprofitar-ho intel·ligentment per a desenvolupar un slasher. La idea sembla força bona.


L'actriu Gideon Adlon (Witch Hunt) interpreta la Parker, i Bethlehem Million a la Miri. El repartiment el completa Marc Menchaca i Jane Adams (Poltergeist).


Sick és una producció de Blumhouse (M3GAN) i Miramax (Scream) que serà estrenada el 13 de gener de 2023 a la plataforma Peacock TV dels Estats Units. El tràiler oficial ja el pots veure a YouTube:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris