'THE OFFERING', un esperit malèfic roba-nens


Vertice 360 porta als cinemes aquesta pel·lícula de terror que parla sobre la maternitat.


Aquest divendres 27 de gener arriba a la cartellera The Offering, una pel·lícula de terror on un esperit roba-nens d'origen sumeri aguaita a una dona embarassada per a robar-li el futur fill.


Aquesta producció és el debut al cinema d'Oliver Park, que desenvolupa una història ideada per Jonathan Yunger (productor de Rambo: Last Blood) i escrita per Hank Hoffman, en la que és també el seu debut en el camp de l'escriptura cinematogràfica. Un projecte executat per un equip jove que arriba a les nostres sales de cinema de la mà de Vertice 360 i precedida de bones crítiques.


SINOPSI: Desesperat per pagar els seus deutes, un home intenta manipular el seu pare perquè vengui el negoci familiar, una funerària. El que no sap és que, sense voler, ha alliberat un antic dimoni que s'apodera de les ànimes dels nens i que ara té la mirada posada en la seva dona embarassada.


L'acció del film se situa en una casa familiar jueva que també serveix com a funerària. Allà la presència de la mort està instal·lada i assetjant la futura vida pendent a néixer. Aquest dimoni sumeri és Abyzou, i segons la mitologia sumèria aquesta entitat és la responsable dels abortaments naturals.


La protagonista embarassada de The Offering és la Claire (Emily Wiseman) i el pare i marit és Art (Nick Blood). Amb ells, l'espectador viurà un drama terrorífic que promet rituals, simbologia malèfica, un dipòsit de cadàvers i un dimoni molt lleig. Una pel·lícula que parla de la maternitat i la por a perdre el més preuat per una dona com és el nadó que porta dins seu, en els temps en els quals vivim de posada en dubte de si és moral avortar o no. Sens dubte, film de terror on el veritable horror el sentirà el públic femení.


The Offering s'estrena avui a moltes sales de cinema catalanes, però en cap d'elles ho farà doblada o subtitulada en català.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris