Sony prepara nova seqüela de 'SÉ QUÈ VAU FER L'ESTIU PASSAT'

se que vau fer estiu passat

Jennifer Love-Hewitt i Freddie Prinze Jr tornarien a la saga repetint els seus personatges.


Sony Pictures treballa en una seqüela de 'Sé què vau fer l'estiu passat', el popular slasher escrit per Kevin Williamson que va fer furor als anys noranta i va impulsar dues continuacions més. El més interessant de tot plegat és que els actors de les dues primeres pel·lícules, que són Jennifer Love-Hewitt i Freddie Prinze Jr tornaran a protagonitzar aquesta nova pel·lícula de la saga.


L'anunci s'ha fet a través de Deadline, i fins i tot ja s'ha anunciat qui la dirigirà. Serà Jennifer Kaytin Robinson (Revenja Ja), una nouvinguda al cinema de terror.


Tot i l'anunci, que sembla més interessat a buscar inversors que ajudin a finançar la producció, aquesta nova seqüela de 'Sé què vau fer l'últim estiu' és un projecte embrionari. Encara està en desenvolupament, i la intenció de Sony és contractar al productor de totes les pel·lis de la saga, com és Neal H. Moritz, i també a Leah McKendrick per escriure el guió. McKendrick és responsable del guió de l'excel·lent film rape & revenge feminista M.F.A. (2017).


És evident que impulsar una nova seqüela de 'Sé què vau vau fer l'estiu passat' ve impulsada per l'èxit del reinici de la franquícia Scream combinant les cares conegudes amb nous i joves personatges, tot plegat amb capacitat per atraure el públic veterà i a les noves generacions.


Després de l'èxit de 'Scream' (1996), el guionista Kevin Williamson va escriure un altre guió amb uns patrons similars que es va titular 'Sé què vau fer l'estiu passat' basant-se en la novel·la de Louis Duncan. S'explica com uns joves que viatgen en cotxe durant la nit atropellen sense voler a una persona. Un any després tots ells reben un missatge que diu “Sé què vau fer l'estiu passat”. Un maníac vestit de pescador i armat amb un ganxo els intentarà matar.


Amb un pressupost de 17 milions de dòlars en va recaptar més de 125 milions. Això va obrir la porta a produir una seqüela titulada 'Encara sé què vau fer l'estiu passat' (1998) amb Jennifer Love-Hewitt i Freddie Prinze Jr repetint al repartiment. Anys més tard i directe al mercat del DVD arribaria 'Sempre sabré el que vau fer l'últim estiu' (2006).


Aquesta nova seqüela que prepara Sony es titularà “Encara me'n recordo del que vau fer l'estiu passat”? Haurem d'esperar per saber-ho.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris