NIGHT OF THE KILLER BEARS: Un assassí ben pelut al tràiler oficial

 

Una comèdia de terror tailandesa que no voldràs perdre't.


Night of the Killer Bears es presenta com una barreja entre la comèdia TED i Terrifier, és a dir, com un slasher on l'assassí en comptes de ser un pallasso és un osset de peluix psicòpata. El film és d'origen Tailandès i el seu tràiler arriba disposat a captar l'atenció dels fans del terror més esbojarrat. Per cert, de Terrifier no notem res en el tràiler.... màrqueting del dolent!


Aquesta comèdia de terror explica com un grup de 5 amics adolescents es troben en un complex aïllat per a celebrar una festa. Un cop la festa ha començat, tot pren un gir fosc quan s'adonen que un assassí pelut s'amaga a prop.


El cineasta Kanpong Banjongpinit ha dirigit Night of the Killer Bears (també coneguda com “The World of Killing People”) en el que és el seu debut al cinema, i ho ha fet partint d'un guió escrit per ell mateix en col·laboració amb Lee Thongkham i Sorawi Alapach. Aquest mes d'abril s'estrenarà a occident, en concret als Estats Units, Canadà (els dos el 18 d'abril) i Regne Unit (24 d'abril), i és per això que s'ha publicat el tràiler oficial i pòster. Recomanem seriosament que no us el perdeu!



El que veiem al tràiler és tot allò que caracteritza un slasher, com són adolescents lluny de la protecció dels adults, un assassí de caràcter sobrenatural, i supervivència i assassinats. Però més enllà dels tòpics del subgènere, la pel·lícula es presenta també com un joc de suspens amb personatges que amaguen secrets que acabaran donant peu a les matances. La paranoia i la desconfiança entre uns i altres desenvolupen la història.


El repartiment l'integra Sananthachat Thanapatpisal, Patchata Jan-Ngern, Khemanit Jamikorn i Chanagun Apornsutinan.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris