El slasher 'CANNIBAL CABIN' presenta un brutal tràiler oficial

 

Lionsgate distribueix aquesta pel·lícula de terror a mig camí entre La Matança de Texas i Km.666.


Ja diuen que les velles fórmules solen funcionar bé, i amb el cinema slasher trobem un excel·lent exemple. Joves universitaris situats en el lloc equivocat en el moment equivocat i que acaben sent víctimes d'un maníac emmascarat, és una fórmula mil cops vista i mil cops que gaudirem en el futur.

Avui, toca parlar d'un nou i prometedor slasher titulat Cannibal Cabin (inicialment titulada “Cannibal Lake”) que Lionsgate va adquirir i distribuirà en format digital i DVD a partir del 13 de juny. Explica com un grup d'estudiants universitaris es veuen obligats a lluitar per les seves vides contra un equip de caníbals emmascarats que els ataca. Un fil que, un cop vist el tràiler, imaginem influenciada per títols com La Matança de Texas, Km. 666 i Els Turons Tenen Ulls. Sona bé, no?

Aquesta producció britànica de baix pressupost ha estat dirigida per la directora Louisa Warren (Curse of the Scarecrow), partint del guió escrit per Charley McDougall. A continuació us detallem la història que desenvolupa:

Un viatge per carretera es converteix en un bany de sang aterridor. Quan una dona misteriosa explica a cinc joves sobre un festival de música secret al camp, s'uneixen a ella, només per perdre's en el camí. Els seus problemes continuen quan tenen una avaria al cotxe, cosa que els obliga a amagar-se en una cabana al costat del llac. Mentrestant, els estranys i salvatges habitants locals els persegueixen, i els joves comencen a sospitar que la seva arribada aquí no va ser un accident.

Una carretera, estudiants universitaris, una desconeguda simpàtica, una cabana al bosc, i caníbals hostils. Elements propis del cinema de terror slasher més visceral i festiu pels amants de les emocions fortes. No us perdeu el tràiler.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris