En marxa una seqüela de ‘THE POPE'S EXORCIST’


The Pope's Exorcist gairebé ha triplicat els ingressos del que va costar.


Russell Crowe tornarà a interpretar l’exorcista Gabriele Amorth en un futur després de confirmar-se avui que The Pope’s Exorcist tindrà una continuació. Aquesta notícia, que ve precedida d’una excel·lent recaptació a taquilla de la pel·lícula, s’ha donat a conèixer avui a través de Bloody Disgusting.

The Pope’s Exorcist 2 està en preproducció i res més s’ha anunciat, però donem per fet que el guanyador d’un Oscar Russell Crowe reinterpretarà el seu personatge. Faltarà veure si Julius Avery (Overlord) repetirà com a director.

La productora Screen Gems va invertir 18 milions de dòlars en la producció, i avui dia el film ja ha recaptat a les taquilles de tot el món uns 52 milions de dòlars. Un notable èxit que implica rendibilitat, i això en el cinema de terror sol traduir-se en seqüeles. De fet, el primer cap de setmana de l’estrena a sales de cinema, la pel·lícula ja va recaptar més del que va costar.

Amb aquest anunci ens sorgeix la intriga de si Screen Gems crearà el seu particular univers terrorífic al més pur estil Expedient Warren, explotant el personatge del pare Gabriele Amorth i les seves experiències inspirades en la seva vida reals com a exorcista del Vaticà (es diu que va realitzar més de ‪100.000‬ exorcismes). Sigui com sigui, hi ha un fil molt potent per explotar i no és forassenyat pensar que The Pope’s Exorcist pugui acabar convertint-se en una nova franquícia del cinema de terror.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris