'Insidious 5' ja té títol oficial: 'THE RED DOOR'


La pel·lícula està dirigida i protagonitzada per Patrick Wilson.



Quan fa just un any us anunciàvem que iniciava el rodatge d’Insidious 5, la cinquena entrega de la saga creada per James Wan el 2010, avui la productora Sony Pictures ha anunciat el títol oficial: Insidious: The Red Door.

La pel·lícula arribarà als cinemes aquest estiu, en concret el 21 de juliol de 2023 a través de Sony Picrures. Dues setmanes abans, als EUA, ja s'estrenarà.

El director de Insidious: The Red Door és Patrick Wilson, qui debuta com a cineasta després d’una extensa carrera com a actor. De fet, ell, ja va protagonitzar les dues primeres pel·lícules d’Insidious, interpretant el personatge Josh Lambert. Precisament el seu personatge torna en aquest nou film, que se situarà just deu anys després dels successos del Capítol 1 i Capítol 2 i, per tant, aquest nou film es concep com una seqüela canònica de la saga.

De fet, altres vells personatges tornen. Ens referim a Ty Simpkins com a Dalton Lambert, i l’actriu Rose Byrne interpretant Renai Lambert.

Qui ha escrit el guió de Insidious 5 és Scott Teems (Halloween Kills), recolzat en l'escriptura pel creador de la història original Leigh Whannell. Recordem que Whannell va escriure les dues primeres entregues de la saga amb James Wan com a director i desenvolupant la història de la família Lambert i els seus terrorífics problemes. La quarta i darrera pel·lícula de la saga és Insidious: The Last Key, estrenada el 2018.

Confiem que Insidious: The Red Door complementi i enriqueixi els successos coneguts fins ara i no sigui una simple estirada de xiclet. Per ara no hi ha tràiler disponible.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris