La seqüela ‘DEMON QUEEN 2’ arribarà 37 anys després


Donald Farmer treballa en una continuació de Demon Queen. Per fer-la, necessita la teva ajuda.



Donald Farmer era un columnista de la revista Fangoria als anys vuitanta que va decidir fer el salt al cinema per dirigir pel·lícules. És a dir, un periodista convertit en director. Mentre treballava en la redacció de la revista va visitar rodatges de pel·lícules com El Dia dels Morts de George Romero, Starman de John Carpenter o Evil Dead 2 de Sam Raimi, una escola impartida pels Mestres del terror que va nodrir de coneixement a Farmer per a explicar després les seves històries.

El seu debut com a director va ser amb Demon Queen (1987), film de terror amb vampirs, dimonis i erotisme creat amb més entusiasme que recursos. No va ser una pel·lícula de gran èxit, però avui encara alguns la reivindiquen i, a més, va significar el tret de sortida d’un director que no ha parat de fer cinema durant 35 anys sempre fidel a un estil. Obres de sèrie B-Z com Cannibal Hookers, Savage Vengeance i Vampire Cop són seves. Avui, Donald Farmer, planeja una seqüela de Demon Queen i necessita la teva ajuda.

37 anys després Farmer vol dirigir Demon Queen 2, i per sortir-se ha preparat una campanya a Indiegogo per aconseguir els recursos suficients. Ha confirmat que la seva musa, l’actriu Jessa Flux (Cannibal Hookers), serà Lucinda a la pel·lícula. L’acompanyaran Morrigan Thompson (The House that eats flesh), Kasper Melted (Hooker with a Hacksaw), Dixie Gers (Debbie Does Demons), Adam Freeman (Savage Vengeance), i Kimberly Cole Zembke (Dorm of the Dead).

Els efectes especials anirien a càrrec de Jessie Seitz, la mateixa que va fer els de Jacob’s Wife i el remake de Scream Dream.

El rodatge començarà el juliol de 2023.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris