La sèrie '30 Monedas' presenta el tràiler de la 2a temporada


HBO Max estrena aquest octubre la segona temporada de la sèrie creada per Álex de la Iglesia.



La segona temporada de la sèrie 30 Monedas d’Álex de la Iglesia va mostrar el tràiler oficial el divendres 31 de març en el 41è Còmic Barcelona, al mateix temps que ho feia a les xarxes socials a través del seu distribuïdor, la plataforma HBO Max. Aviat torna l’infern.

L’anunci indica que la sèrie s’estrena aquest octubre, tant a l’estat espanyol com també als Estats Units. Malgrat les imatges del tràiler poc s’ha informat sobre la història que desenvoluparà, però si s’ha volgut engrescar als seguidors de la sèrie explicant que “se’l durà a un món on res és el que sembla, i no pots confiar amb ningú”. Així ho explicava de la Iglesia, que és també guionista de la sèrie al costat de Jorge Guerricaechevarria.

La nova temporada de 30 Monedas presenta nous personatges i dimonis. Un d’ells és Christian Barbrow (Paul Giamatti), un multimilionari nord-americà de negocis i tecnologia, escriptor de ciencia-ficció, guru de la ciència i líder d'una misteriosa 'Germandat' que compta amb l'elit mundial entre els seus membres. És l'últim disruptor, però ningú no coneix les seves veritables intencions.



La primera temporada va tenir vuit episodis i estava protagonitzada pel pare Vergara (Eduard Fernández), un exorcista i exconvicte que viu a un remot poble espanyol. Vells enemics tornen per perseguir-lo, mentre comencen a succeir coses estranyes. El desenllaç de la sèrie va deixar enigmes per resoldre, així com el destí del pare Vergara. Esperem que la segona temporada de 30 Monedas continuï expandint aquest univers deliciós de fantasia i horror creat per Álex de la Iglesia.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris