Ocultisme al tràiler de ‘TALK TO ME’, el terrorífic debut de RackRacka



Alguns ja la consideren Talk To Me com una de les pel·lícules més terrorífiques de l’any. Distribueix A24.



Ja podeu veure el tràiler de Talk To Me, l’esperada nova pel·lícula de terror que A24 ("Midsommar", "Pearl") va presentar en la darrera edició del festival SXSW i Sundance, i que tan bones opinions va rebre per part de públic i premsa. El film suposa el debut al llargmetratge dels germans Danny y Michael Philippou, coneguts com A “RackaRacka”.

SINOPSI: La solitària adolescent Mia s'enganxa a l'emoció de conjurar esperits a través d'una mà de ceràmica, però quan s'enfronta a una ànima que diu que és la seva mare morta, provoca una plaga de forces sobrenaturals i es debat entre decidir en qui pot confiar: als vius o als morts.

Aquesta producció de Causeway Films. promet una experiència de terror ocultista, sobre el contacte d’humans amb entitats del més enllà. Veurem si els germanas Philippou aconsegueixen capgirar aquesta premissa tan vista en el gènere cap a quelcom més innovador. El que si sembla clar és que faran por, molta por. De fet, el director del Festival de Sitges Àngel Sala, la va qualificar a través de Twitter com “una experiència de terror en tota regla” i va afegir “és el títol a seguir del 2023”. Serà veritat?

El repartiment de Talk To Me és Sophie Wilde, Alexandra Jensen, Joe Bird, Otis Dhanji, Miranda Otto, Zoe Terakes, Chris Alosio, Marcus Johnson, Alexandria Steffensen i Ari McCarthy.

Talk To Me s’estrena als EUA el 28 de juliol a través d’A24. No hi ha data a l’estat espanyol.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris