Sense cobertura és vulnerable: INFLUENCER (2023) de Shudder


La plataforma especialitzada en cinema de terror Shudder ha anunciat l’estrena d’Influencer el 26 de maig.


Les xarxes socials formen parat de la vida dels joves d’avui. Allà comparteixen imatges, opinions, segueixen a persones, i també hi ha persones que guanyen popularitat generant contingut amb l’objectiu d’atraure seguidors. Se’ls coneix com a Influencers (influenciadors), i d’ells es guanyen la vida per la seva capacitat a causar furor entre els seus mils i fins i tot milions de seguidors. Això, a vegades, pot tenir certs perills, i el gènere de terror últimament ho està aprofitant.

El director de Spiral (Shudder), Kurtis David Harder, torna amb una nova pel·lícula de terror titulada Influencer que estrenarà a la mateixa plataforma, i ahir Shudder va estrenar el tràiler oficial.

Vigila a qui segueixes” diu el tráiler. L’Emily Gotto de Shudder diu: “Influencer és una exploració del món de les xarxes socials que convida a la reflexió i a generar suspens, i estem encantats de compartir-ho amb els membres de Shudder aquesta primavera”. La pel·lícula s’estrena a Shudder i AMC+ el 26 de maig, i per tant no arribarà -per ara- a ser estrenada al nostre país."

Influencer explica la història de Madison (Emily Tennant), una popular influenciadora de les xarxes socials que està tenint un viatge solitari i sense incidents a Tailàndia malgrat el que els explica als seus seguidors a Instagram. Mentre reflexiona sobre la cancel·lació del viatge per part del seu xicot, coneix CW (Cassandra Naud), una viatgera intrèpida i enigmàtica que s'ofereix a portar-la a alguns dels llocs més dignes d'Instagram. Junts comparteixen menjars i begudes autèntiques amb els vilatans. Després de mostrar a Madison totes les vistes increïbles, les coses prenen un gir diferent quan CW la porta a un lloc sorpresa: una illa deserta que està completament fora de cobertura.

Sara Canning i Rory J. Saper també apareixen al repartiment.

Mòbil o mort. Instagram o mort. Bellesa o mort. Sense cobertura un influenciador és vulnerable. Podeu vomitar observant aquest món modern en el qual vivim, però abans de fer-ho podeu donar una oportunitat a Influencer.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris