Horrorland 2023 posa a la venda les entrades per celebrar el 5è aniversari



Horrorland torna a obrir portes el 12 d'octubre per celebrar la seva cinquena edició. S'estrenaran dues Haunted Houses i una nova experiència extrema, a més de nous espectacles.


Les instal·lacions del parc aquàtic Illa Fantasia (Vilassar de Dalt) enguany tornen a acollir Horrorland, que se celebrarà entre el 12 d'octubre i el 18 de novembre, en un total de disset jornades. Aquest augment del calendari respecte edicions anteriors és degut a la rapidesa en la venda d'entrades d'altres anys. Les entrades d'Horrorland 2023 ja es poden comprar a la web oficial i tenen un preu mínim de 39€.

Presentarà dues noves Haunted House de gran format. A més a més, els visitants podran tornar a gaudir de l’aclamada experiència Extreme House +18 (atracció per a majors d’edat) que, com a cada temporada, presentarà una nova temàtica que fins al moment encara no s’ha desvelat.

L'altre reclam del parc temàtic són els espectacles, i per aquest any se'n presentaran de nous. Ara bé, es manté el musical Eternal Live, considerat el millor espectacle en un Scream Park d’Europa 2022, atorgat per Scare Awards. També la zona de joc combina el reciclatge i la innovació, recuperant les emblemàtiques Haunted House Hell Cel i Motor Skills, que presentaran una versió 2.0.

Horrorland és un parc temàtic de terror que va obrir portes el 2018 a Cercs. Després de dues edicions el complex s'ha desplassat a Vilassar de Dalt, i en concret a Illa Fantasia. Al llarg de totes les edicions, Horrorland ha rebut més de 85.000 visitants provinents de diferents part del món i s'ha convertit en un referent dins del sector del terror. Els 20 premis obtinguts avalen la qualitat i internacionalització del projecte.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris