Neon Noir presenta ‘GARDEN OF EDEN’, nova pel·lícula de terror de Marcel Walz


L’equip de producció avisa sobre el grau de violencia del film: “Va haver-hi moments que ens preguntàvem si estàvem anant massa lluny”.


La companyia Neon Noir creada per Marcel Walz, Sarah French i Joe Knetter ha finalitzat el rodatge de la seva segona producció després de That’s Wrap (encara sense data d’estrena), titulada Garden of Eden.

És una pel·lícula de terror que segons el comunicat oficial “aborda un tema que sens dubte generarà certa controvèrsia durant el seu circuit de festivals de cinema”. Veurem en què es tradueix aquesta controvèrsia, el que si s’ha detallat és l’argument de la pel·lícula i s’han publicat les primeres imatges oficials.

ARGUMENT: La família Edén són cristians devots i fan tot el possible per viure la paraula de Déu i donar un exemple del que està bé i del que està malament. Han tingut molt èxit en els negocis i són rics més enllà de les seves necessitats. Per retribuir, la família organitza festes al jardí. Cada hoste que té la sort de trobar una clau pot fer realitat el somni més desitjat. Però un somni per a alguns pot ser un malson per a altres.

En el comunicat, public en exclusiva a BD, el seu director Marcel Walz s’ha mostrat molt content al finalitzar el rodatge. Diu que “ha estat una experiència meravellosa” i afegeix “és una pel·lícula amb moltes escenes inquietants i controvertides. Hem creat quelcom especial”.

Aquests avisos amb relació al suposat alt grau de violencia de Garden of Eden, ha estat reforçat per les paraules del guionista Joe Knetter, que afegeix “Va haver-hi moments que ens preguntàvem si estàvem anant massa lluny. Però no és explotació. Tot serveix a la història. Al final hi ha bellesa en la brutalitat.”

El repartiment l’integra Sarah French (Blind), Robert Rusler, Monique T. Parent i Sarah Polednak, a més dels secundaris Gigi Gustin, Sarah Nicklin i Dazelle Yvette.

Tot plegat ens recorda al cinema d’Ari Aster. Esperarem a veure el tàiler oficial.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris